23 Nisan 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Mağusa25°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele25°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara19°C

LEFKOŞA BARINAK İÇİN KOŞUYOR

Lefkoşa barınak için koşuyor

29 Eylül 2014 Pazartesi 11:13

maraton2Lefkoşa Türk Belediyesi çok önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yapıyor. LTB Spor Kulübü ve KKTC Atletizm Federasyonu İşbirliğiyle 4. Lefkoşa Maratonu 19 Ekim de gerçekleşecek.

Hanife Lefkaralı

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilecek Lefkoşa Maratonu’nu, 19 Ekim’de yapılacak. 4, 8 ve 21 kilometre olmak üzere toplam 3 etapta yapılacak olan Maraton yüzlerce kişinin eş zamanlı yaptığı önemli bir spor aktivitesi olarak gerçekleşecek. Lefkoşa Türk Belediyesi önünden başlayacak olan maraton’dan elde edilecek gelir Hayvan Barınağı için kullanılacak.

TOPLUM İÇİN ÖNEMLİ

Lefkoşa Maratonu’nun çok büyük bir organizasyon olduğunu ve maratonla ilgili olarak önümüzdeki günlerde halkın bilgilendirilmeye devam edileceğini söyleyen LTB Başkanı Mehmet Harmancı bu tür organizasyonların toplumun kaynaşması ve toplum olma bilincinin artması bakımından çok önemli olduğunu belirtti. Maraton’un gelirinin Hayvan Barınağı’na bağışlanacağa dikkat çeken Harmancı, bu kentin bir parçası olan hayvanlara da bu sayede bir yardım eli uzatacaklarına vurgu yaptı. Herkesi hem sağlık için spor yapmaya hem de bir araya gelerek kentli olma bilincini bir kez daha yaşamaya çağıran Harmancı tüm Lefkoşa halkını “Lefkoşa Koşuyor” maratonuna katılmaya davet etti.

DİPNOT: Geçtiğimiz yıl yapılmayan Lefkoşa Maratonu’nda LTB eski başkanı Cemal Bulutoğluları’nın tabancası ile başlayan maratona 700 dolayında kişi katılmıştı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA