25 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa34°C
  • Girne34°C
  • Güzelyurt35°C
  • İskele34°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

LE CHATEAU LAMBOUSA OTEL’E  BÜYÜK  İLGİ

Le Chateau Lambousa Otel’e  büyük  ilgi

27 Ağustos 2014 Çarşamba 18:03

Kapılarını yaklaşık 2 ay önce Turizm Sektörüne açan  Le Chateau Laambousa Otel, Kıbrıs halkından büyük  ilgi gördü.

Otelin eski konukları, yenilenen ortamda anılarını tazeleyerek nostalji yaşamanın keyfini çıkardı.

Sürekli yenilikleri Kıbrıs ve yabancı misafirlere sunmaya devam edeceklerini vurgulayan GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, “hedeflediğimiz yeni uluslararası pazarlar ve misafir çeşitliliği ile konuklarımıza dingin bir tatil ortamı yaratmayı hedefliyoruz. Bunun için kalitemizi sürekli yukarıda tutmak için çalışıyoruz" dedi.

Kıbrıslıların Otele gösterdiği ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini de kaydeden Akpınar, yıllar sonra çocuklarına ‘biz bu otelde evlenmiştik, şimdi daha güzel bir ortamda evlenme sırası sizde’  diyen misafirler ile karşılaştıklarını anlattı. Otelin Özellikle düğün, nişan ve diğer banket organizasyonları için çekim alanı olacağına işaret eden Akpınar “ Misafirlerimize sağlayacağımız olanaklar bizim halkımıza verdiğimiz önem ve sunacağımız ayrıcalıkların göstergesi olacaktır” dedi.

Ortaçağ esintisi içerisinde, yıldızlar altında tatil ve özel günlerine Le Chateau Lambousa Otelde  imza koymak isteyen kişilerin ilgisinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen GAÜ Turizm Fakültesi Dekanı ve Le Chateau Lambousa Otel Koordinatörü Yrd. Doç.Dr. İsmet Esenyel ise,  “yapılan yatırımla, Casinosuz bir otel olarak kısa zamanda Kıbrıs insanımızın ve ayrıca Lapta Bölgesinde yaşayan yabancıların tercihi haline gelmeyi başaran otelimiz, misafirlerine evlerinden uzakta sıcak bir ev ortamı sunuyor” diye konuştu. Yatırımın SPA ve fitness merkezi ile çok yakın bir zamanda taçlandırılacağını kaydeden Esenyel, konuklara üniversitenin Başkanlık Ofisi ve Turizm Fakültesine bağlı Uluslararası Turizm ve Eğitim Kurulu ( GAU INTEB ) Kültür ve Miras Yönetimi misyonunda çalıştırılan Lefkoşa'daki Grand Turkish Bath’la  (Büyük  hamam) da mistik bir  keyfi yaşattıklarını söyledi. Esenyel, her attıkları adımda, misafirlere Kıbrıs tadını kokusunu , gelenek ve göreneklerini hissettirmek istediklerini, bunu bir hedef olarak  saptadıklarını sözlerine ekledi.

“Booking.com, bizim diğer uluslararası web portallarına da kontenjan vermenin doğru olacağına dair sinyaller verdi” diye konuşan Esenyel  “Sayın Akpınar ile sürekli yenilikler ve farklı pazarlama stratejileri içerisinde olacağız, üst yönetimimizin detaylara önem veren bakışı ile bu, misafir memnuniyetine yansıyacak ve sürekli bizimle olmak isteyen mutlu insanlara dönüşecek dedi.

Halen çalışmakta olan bir tesis ile de anlaştıklarını kaydeden Esenyel, “350 yatak hedefine ulaşacaklarını söyledi.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA