29 Mart 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa18°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

LAÜ’DE AÇILIŞ TÖRENİ CUMA GÜNÜ YAPILACAK

LAÜ’de açılış töreni cuma günü yapılacak

11 Şubat 2015 Çarşamba 16:47

2014-2015 Akademik Yılı’nda Sağlık Bilimleri Fakültesi laboratuvarlarının altyapısı için ciddi yatırımlar yapan Lefke Avrupa Üniversitesi, sağlık alanında hızla büyümeye devam ediyor.

Sağlık Fakültesi İkinci Etap Binası ile Dördüncü Yurt Binası açılacak

LAÜ güçlendirdiği laboratuvar altyapısının yanında TC Yardım Heyeti’nin katkılarıyla yapılan Sağlık Bilimleri Fakültesi İkinci Etap ve Dördüncü Yurt Binası için açılış töreni düzenliyor.

LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi İkinci Etap ve Dördüncü Yurt Binası Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla 13 Şubat 2015 Cuma günü saat 14:30’da açılacak.

Son 12 ayda göstermiş olduğu hızlı gelişim, öğrenci sayısındaki ciddi artış, güçlendirilen alt yapısı ile eğitimde 25. yılını kutlayan LAÜ’nün, Sağlık Bilimleri Fakültesi İkinci Etap Binası yaklaşık 900 metrekarelik alanın içerisinde yer alan beceri laboratuvarı, tıbbi tahlil laboratuvarı ve ofislerden oluşuyor.

LAÜ’nün sakin ve güvenli kampüs ortamını sağlayan yurtlarına ek olarak geçen akademik yıl inşaatına başlanan KYK yurt binası ise öğrencilere konaklama konusunda yeni imkanlar sunacak.   Yaklaşık 6940 metrekarelik alana sahip yurt, dersliklere yürüme mesafesinde bulunuyor. 121 odası ile 362 kişilik yatak kapasiteli olan yurt binasında ayrıca engelli odası, öğrenci aktivite alanları, TV odası, çalışma mekanları, eğitim odası gibi alanlar da yer alıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA