20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

LAÜ GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİ BAŞARILARINDAN DOLAYI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri 2015-2016 Akademik yılı içerisinde Türkiye’de gerçekleştirilen yarışmalarda elde ettikleri başarılardan dolayı ödüllendirildi.

LAÜ Gastronomi öğrencileri başarılarından dolayı ödüllendirildi

22 Haziran 2016 Çarşamba 16:49

LAÜ Gastronomi Mutfağı’nda düzenlenen ödül töreninde Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmedali Egemen, “14. Uluslararası Mutfak Günleri Festivali”ne katılan, ‘Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması’nda birinci olan ve çeşitli dallarda madalyalar kazanan öğrenciler ödüllendirilerek, sorumlu hocalara ve öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi.

   Ödül töreninde Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aytaç Yıldırım, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tahir Yeşilada, Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Meltem Erdoğan, Dr. Nafiya Güden, Zihni Türksel ve Gastronomi öğrencileri biraraya geldi.

Gastronomi LAÜ’nün prestij bölümleri arasında yer alıyor

   Göstermiş oldukları başarılardan dolayı öğrencileri tebrik eden Egemen, “Her geçen yıl daha iyi ödüller aldığınızı görmek bizleri mutlu ediyor, hedeflerinizi yükselterek devam edin” diyerek, öğrencilere kişisel gelişim ve başarılarını artırmak için rekabet içinde olmaları gerektiğini söyledi. Egemen, Avrupa ülkelerinde düzenlenen yarışmalara da öğrencilere katılma fırsatı sunulacağını belirterek öğrencileri yurt dışı yarışmaları için teşvik etti.lau2-008.jpg

   Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Egemen, öğrencilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, öğrencilerin  fikir paylaşımlarının yüksekokul ve yönetim için önemli olduğunu dile getirdi. Gastronomi Bölümü’nün LAÜ’nün prestijli bölümleri arasında yer aldığına dikkat çeken Egemen, amaçlarının Gastronomi Bölümü’nü ada dışına taşıyarak, yurt dışında da adından söz ettiren bir bölüm haline getirmek olduğunun altını çizdi. 

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA