29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa17°C
  • Girne16°C
  • Güzelyurt14°C
  • İskele17°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

LATİF, "PROVOKATÖRLER DEVREDE"

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif'ten sert açıklama...

Latif, "Provokatörler devrede"

07 Haziran 2016 Salı 15:49

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, son günlerde basında gündem olan su kuyularıyla ilgili açıklamada bulundu. Latif yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

" Akdoğan’ın belediyecilik alanındaki yükselişini hazmedemeyen malum çevreler yine karalama  kampanyasına devam ediyor. Geçen yıl ilk kez belediye olarak organize ettiğimiz festivalin başarısına gölge düşürmek için aslı astarı olmayan olaylarla Akdoğan Belediyesi ve şahsımı gazetelerde yıpratma politikaları hala daha benliklerimizden silinmeden yine geleneksel hale getirdiğimiz Akdoğan Festivali’nin ikincisini kutladığımız 5 Haziran Pazar günü ayni provakatörler aslı astarı olmayan başka bir düşündürücü iddia ile yine sahneye çıkmışlardır.

     Akdoğan Belediyesi yaklaşan yaz aylarında beldesinde su sıkıntısı yaşanmaması için yaz gelmeden yeni temizlenen iki adet su kuyusunu ve belediye kullanımında olan tüm su  kuyularının tahlillerini de toplu olarak mikro biyolojik ve kimyasal analizlerini yaptırdıktan ve “kullanılmasında hiçbir sakınca yoktur” sonucu alındıktan sonra yeni su kuyularını devreye konulmuştur.

akdogan.jpg

PROVAKATÖRDÜRler. Çünkü Akdoğan Belediyesinin dört adet  kullanma suyu kuyusu olmasına rağmen tahlil için Belediyenin bilgisi olmaksızın art niyetli bir şekilde yeni temizlediğimiz iki kuyu ve askere su sağlanan bir kuyudan Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi numune aldıklarını iddia ediyorlar. Yangından mal kaçırırcasına ve belediyeden görevli hiç bir personel yanlarında olmaksızın alınan numuneleri kabul etmiyoruz. Bu kabul edilebilir bir davranış değildir. Kabul edilebilir bir davranış olması için numunelerin alındığı esnada  Akdoğan Belediye Başkanı veya gözlemci olarak görevlendireceğimiz bir personelin yanlarında bulunması ve belediyenin kullanımında bulunan tüm kuyulardan özellikle ana depodan da numune alınması gerekmektedir.

Çıktığımız bu zorlu yolda yıldırmaya yönelik atılan iftiralar Akdoğan Belediyesi Ailesini daha bir motive şekilde hizmetlerini kat kat arttırarak devam ettirmesine neden olacaktır.

   ‘ Meyve Veren Ağaç Taşlanır ’  misali başta belde sakinlerine ve Halkımıza bu açıklamayı yapıp gerçekleri doğru bir şekilde aktarmayı kendimize görev bildik."

                                                                                     

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA