26 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa21°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele21°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

LAS VEGAS’TA GURUR KAYNAĞIMIZ OLDULAR

Las Vegas’ta gurur kaynağımız oldular

13 Temmuz 2014 Pazar 14:34

GAÜ sahne sanatları ölümünde öğrenci olan Bahar Hacımehmet ile Çağın Ulutaş, Amerika’nın Las Vegas şehrinde düzenlenen Anual Las Vegas Salsa Cengress 2014 isimli organizasyonda büyük beğeni topladılar.

Las Vegas şehrinde heryıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 11’ncisi gerçekleştirilen organizasyonda sahne alan 2 GAÜ öğrencisi izleyenler tarafından ayakta dakikalarca alkışlandılar. KKTC bayrağını Las Vegas sokaklarında dalgalandıran iki öğrenci gösterdikleri başarı nedeniyle gelecek yıl düzenlenecek olan organizasyona da yeniden davet edildiler

GAÜ sahne sanatları öğrencisi Bahar Hacımehmet ile Çağın Ulutaş, Las Vegas’ta 11’ncisi düzenlenen Anual Las Vegas Salsa Cengress 2014 isimli organizasyonda büyük beğeni topladılar.

Ukrayna, Romanya gibi ülkelerden sonra KKTC ismini Amerika’da duyurmaya çalışan GAÜ öğrencileri, sahne aldıkları Las Vegas’ta büyük alkış topladılar. Nate Stranger isimli Amerika’lı organizatörün kontrolünde düzenlenen ve dünyanın birçok ülkesinden gelen sahne sanatçılarının katılımı ile büyük görsel bir şova dönüşen Anual Las Vegas Salsa Cengress 2014 isimli organizasyonda KKTC Bayrağının dalgalanması organizasyonu izleyen az sayıdaki Türk arasında da büyük memnuniyet yarattığı öğrenildi

Biletlerini cumhurbaşkanı derviş eroğlu kesti

Gençlik ve Spor Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nun girişimleri ve Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun kestiği biletler ile Amerikaya gidip KKTC adını duyurmaya çalışan Bahar Hacımehmet ile Çağın Ulutaş, Amerika’da gördükleri ilgiden son derece memnun kaldıklarını dile getirirken, KKTC’de Cumhurbaşkanı haricindeki hiçbir yetkiliden destek görmemelerinden dolayı da kırgın olduklarını ifade ettiler.

KKTC bayrağı Las Vegas’ta dalgalandı

Gerek sahnede gerekse sahnede gösterttikleri performans nedeniyle Las Vegas’ta büyük sempati duyulan GAÜ Sahne Sanatları öğrencileri, KKTC bayrağını Las Vegas sokaklarında da dalgalandırmaktan da geri durmadılar. Çağın Ulutaş Detay Gazetesine yaptığı açıklamada, ‘Las Vegas’ta düzenlenen organizasyon bizim açımızdan son derece olumlu geçti. Bir şovun bir sahne sanatının nasıl şova dönüştürüldüğünü ve izleyenleri büyülediğini orada gördük. Bahar ile Las Vegas’ta büyük sempati topladığımıza inanıyorum. Seneye 12’nci düzenlenecek olan bu organizasyona bizi organizatörler beğenmiş olacaklar ki yeniden davet ettiler. Ülkemin ismini Amerika’da duyurmak ve bayrağını Las Vegas sokaklarında dalgalandırmak bizim için gurur kaynağı oldu. Biletlerimizi kesen Cumhurbaşkanımız Derviş Eroğlu’na, bu organizasyona katılmamız yönünde sağladığı katkı nedeniyle Gencay Eroğlu’na ve bize moral vererek bizi bu organizasyona hazırlayan GAÜ yetkililerine çok teşekkür ederiz dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA