23 Nisan 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Mağusa25°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele25°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara19°C

KUZEY KIBRIS TURKCELL’LE DÜNYAYI GEZECEKLER

Kuzey Kıbrıs Turkcell’le  DÜNYAYI GEZECEKLER

28 Nisan 2014 Pazartesi 10:38

Kuzey Kıbrıs Turkcell – DETUR Kıbrıs iş ortaklığı ile muhteşem Cruise kampanyası tamamlandı, şimdi gözler dünyayı gezecek şanslı isimlerde

  

Kuzey Kıbrıs Turkcell – DETUR Kıbrıs iş ortaklığı ile düzenlenen 'muhteşem Cruise kampanyası bir sene boyunca birbirinden renkli tatil alternatiflerini talihlilerle buluşturdu

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri Akdenizden Karayiplere, Bahamalardan Güney Amerikaya, Uzak Doğudan Alaskaya kadar muhteşem tatil fırsatlarından yararlanacak

 

 

Teknoloji ve iletişim lideri Kuzey Kıbrıs Turkcell ile turizmin en önemli markalarından DETUR Kıbrıs ve en büyük cruise gemilerine sahip Royal Caribbean firmasının düzenlediği kampanya, 6 çifte ayrıcalıklı bir tatil alternatifi sundu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell – DETUR Kıbrıs iş ortaklığı ile muhteşem Cruise kampanyası tamamlandı, şimdi gözler dünyayı gezecek şanslı isimlerde.

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri Akdenizden Karayiplere, Bahamalardan Güney Amerikaya, Uzak Doğudan Alaskaya kadar muhteşem tatil fırsatlarından yararlanacak.

 

 

6 ülke 6 çekiliş

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve DETUR Kıbrıs iş ortaklığı ile 2013’ün Nisan ayında yapılan basın toplantısıyla başlayan bu büyük kampanya, 31 Mart 2014 tarihinde yapılan son çekilişle tamamlandı.

1 yıl boyunca 6 değişik ülke için 6 çekiliş yapıldı. Talihliler bu çekilişlerle birçok önemli tatil fırsatı kazanmış oldu. Akdenizden Karayiplere, Bahamalardan Güney Amerikaya, Uzak Doğudan Alaskaya kadar muhteşem tatil fırsatları kazanan talihli çiftlere kampanyanın bittiği 2014 yılı sonuna kadar kendi istedikleri zaman tatili değerlendirme şansı sunuldu. Bugüne kadar tatil kazanan isimler ile gideceği yerler şöyle açıklandı:

Akdenize Cenkay Zaimoğlu, Karayiplere Hakan Dağhan, Bahamalara Eray Ulueren, Güney Amerika Özcan Yücel, Uzak Doğuya Göksun Denizhan, Alaskaya Nurcan Volkan gidiyor.

 

 

 

Çekilişler nasıl yapıldı

 

Her dönem çekilişleri noter huzurunda yapıldı ve basın yoluyla da kamuoyu ile paylaşıldı.

Dünyanın en önemli tatil turlarını kazanan talihlilere, kampanyaya katılımın sona ermesi ile ilk hafta içindeki çekilişin ardından bilgi verildi. Daha sonra talihliler medya üzerinden kamuoyuna duyuruldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, 5555e diledikleri kadar SMS göndererek, kampanyaya katıldı.

Kampanyaya 1 yıl boyunca on binlerce SMS yağdı.

Geminin hareket noktasına kadar olan uçak biletleri, gemide tam pansiyon konaklama, gemideki aktivite ve animasyonlar tatil hediyesine dahil hizmetler arasında yer alırken, talihliler vergi, seyahat sigortası ve vize ücretlerini kendileri karşılayacak.

 

 

Önemli işbirliği

 

Kampanya, geçtiğimiz yılın Nisan ayında düzenlenen basın toplantısı ile duyurulmuştu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, DETUR Kıbrıs Yönetim Kurulu Başkanı Umut Erol ile Royal Caribbean Türkiye Genel Müdürü Bülent Tatlav önemli bir işbirliğine imza atmıştı.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA