16 Nisan 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa26°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele26°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara14°C

KUZEY KIBRIS TURKCELL’İN  “KEŞFET”İ ARTIK İOS 7’DE

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in  “Keşfet”i artık iOS 7’de

28 Ağustos 2014 Perşembe 15:38

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Keşfet” isimli mobil uygulaması Android’ten sonra (App) artık iOS 7 işletim sistemiyle de kullanılabiliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler fatura işlemlerinden tarifelere, hat bilgilerinden internet aboneliğine kadar pek çok işlemi için ‘akıllı telefonu’ üzerinden çözüm üretebilecek.

“Keşfet” isimli yeni uygulama mobil internet ile ücretsiz olarak sunuluyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerine önemli çözümler sunan ‘Keşfet’ isimli mobil uygulaması (App), Android işletim sisteminden sonra iOS işletim sisteminin 7.0 ve üzeri versiyonlarında da çalışacak şekilde geliştirildi.

“Keşfet” isimli mobil uygulama artık iPhone gibi iOS işletim sistemiyle çalışan telefonlara da yüklenebiliyor.

Uygulama iOS versiyonu ile de çalışmaya başladıktan sonra ilk 3 gün içerisinde 1.000’den fazla kişi tarafından indirildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, cep telefonları için geliştirdiği mobil uygulama ‘Keşfet’ ile fatura işlemlerinden tarifelere, hat bilgilerinden internet aboneliğine kadar pek çok işlemi müşterilerinin cebine taşıdı.

Ücretsiz olarak sunulan uygulama çok kısa zaman içerisinde binlerce kullanıcının akıllı cihazına yüklenerek hizmet vermeye başladı.

“KEŞFET” İLE NELER YAPILABİLİR?

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada; “Yeni mobil uygulama Keşfet ile hat bilgilerinizi görüntüleyebilir, faturalı hat limit işlemlerinizi yapabilir, fatura bilgisi ve fatura detaylarınızı sorgulayabilirsiniz” denildi.

‘Keşfet’ ile tarife ve paket işlemlerinin de yapılabildiğini ileten yetkililer, tüm akıllı telefonlara indirilebilen uygulama ile tarife ve paket değişikliği gibi işlemlere de çözüm getirdiklerini belirtti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Keşfet” isimli yeni mobil uygulaması müşterilerine ücretsiz olarak sunuluyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri, müşterilerine her koşulda hizmet sunmak için bu uygulama içerisinde iken cepten internete bağlanma ücreti olmadığını açıkladı.

Ücretsiz yüklenecek ve işlem yaparken data ücreti alınmayacak Keşfet uygulamasıyla birlikte;  Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi web sayfası www.kktcell.com üzerinden Kontör Yükleme ve Online İşlemler’e mobilden bağlanmak da ücretsiz olacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA