24 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa17°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele17°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

KUZEY KIBRIS TURKCELL’DEN KÜBE’DA KUTLAMA

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den Kübe’da kutlama

07 Nisan 2014 Pazartesi 11:03

Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri Direktörleri, yıl boyunca ortaya koydukları başarılı performansı, Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi ile birlikte Küba’da kutladı.  14-21 Mart tarihlerinde, Küba’da bir haftalık tatil ile ödüllendirilen Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezi direktörleri, pek çok tarihi yeri ziyaret etti, farklı kültürlerle buluştu. 

Bu çok özel seyahatte gönüllerince eğlenme fırsatı da bulan ekip, Küba’nın eşsiz güzelliklerine de yerinde tanıklık etti. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Ali Han Sarıcalı ile Turkcell yöneticilerinin eşlik ettiği Direktörler,  “Başarıyı Küba’da kutluyoruz” yazılı bir pankart açtı, bu başarılarını özel bir fotoğraf ile ölümsüzleştirdi.

“Başarılarımızı birlikte kutladık”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Ali Han Sarıcalı, Turkcell İletişim Merkezleri’nin kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, “Müşterilerimize dönük yüzümüz olan bu merkezlerimiz, ailemizin en önemli unsurudur” dedi.

“Müşteri memnuniyeti” konusunda son derece hassas olduklarını anımsatan Ali Han Sarıcalı, “Kuzey Kıbrıs Turkcell, 2013 yılında, her sene olduğu gibi başarılarını sürekli yukarılara taşımıştır. İşte bu başarılarda büyük pay sahibi olan Turkcell İletişim Merkezlerimizin liderlerine teşekkür etme imkanı bulduk. İletişim merkezlerimizin direktörleri ile zaman geçirmek, başarıyı birlikte kutlamak hepimizi son derece mutlu etmiştir” şeklinde konuştu.

Bayilerle birlikte dördüncü kez seyahat yaptıklarını anımsatan Ali Han Sarıcalı, “Küba, Tayland ve Brezilya’dan sonra bir kez daha Küba’ya gittik ve gezimizi pek çok güzel anıyla tamamladık. Başarılarımızı büyük Turkcell ailesini oluşturan her bir fertle paylaşmaya ve büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA