19 Mayıs 2024
  • Lefkoşa18°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

KRAL CHARLES'IN OĞLU OLDUĞUNU İDDİA EDEN ADAM 'DNA TESTİ' TALEP ETTİ

Büyük Britanya Kralı III. Charles ve Kraliçe Consort Camilla Parker-Bowles'ın gayrimeşru olduğunu iddia eden bir Avustralya vatandaşı, gerçeğin ortaya çıkarılması talebiyle DNA testi talebinde bulundu.

Kral Charles'ın oğlu olduğunu iddia eden adam 'DNA testi' talep etti

20 Eylül 2022 Salı 12:39

Avustralyalı Simon Charles Dorante-Day5 Nisan 1966'da İngiltere'nin güneyindeki Gosport kentinde doğdu ve doğumunun akabinde Buckingham Sarayı ile bağlantıları olan bir aile tarafından evlat edinildi.

Dorante-Day, bugüne dek ortaya koyduğu üç başarısız yasal girişimin ardından iddialarını Avustralya Yüksek Mahkemesi'ne taşımayı başardı. Dorante-Day, "annesi olduğunu iddia ettiği mevcut Büyük Britanya Kraliçesi'nin 17 yaşındayken, babası olduğunu iddia ettiği Kral Charles'tan kendisini doğurmak üzere gebe kaldığına" inanıyor.

7NEWS'e verdiği yakın tarihli bir röportajında Dorante-Day, Charles'ın yeni statüsünden korkmadığını söyledi ve şunları ekledi: "Dediğim gibi, dağ hala bir dağ. Tırmanacağım. Üstesinden gelmek için tırmanmam gerekiyor, bu böyle bilinmeli..."

Dorante-Day ayrıca, mahkemeye "DNA testi" talebinde bulunacaklarının altını çizdi.Daha önce Facebook sayfasında kanıt olarak bazı fotoğraflar paylaşan Dorante-Day, bugüne dek Kral Charles ve Kraliçe Camilla ya da hanedanın herhangi bir temsilcisinden iddialarına yönelik herhangi bir resmi ya da gayri resmi yanıt alamadı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA