20 Nisan 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele26°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara9°C

KORKUNÇ CİNAYET!

Korkunç cinayet!

19 Haziran 2014 Perşembe 12:32

  • Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Polis Müfettiş Muavini Mehmet Bayraktar, av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Kuruova’da annesinin evinde, av tüfeği ile yakın mesafeden iki el ateş sonucu vurulan Bayraktar cinayeti ile ilgili, polisin geniş çaplı soruşturması sürüyor.

KKTC dün cinayet haberiyle sarsıldı. Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Polis Müfettiş Muavini Mehmet Bayraktar, kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından iki el ateş edilerek öldürüldü.

Kuruova’da annesinin evinde dün sabah saat 10.00 sıralarında ölü bulunan 48 yaşındaki Polis Müfettişi Mehmet Bayraktar’ın, cinayete kurban gittiği açıklandı. Bayraktar’ın göğüs ve omuz kısmına iki el ateş edilmek suretiyle taammüden öldürüldüğü anlaşıldı.

Av tüfeği ile vuruldu

Polis Basın Subaylığı, dün sabah meydana gelen olayın ardından, Adli Tıp uzmanlarının bölgeye yönlendirildiğini açıkladı. Adli Tıp uzmanlarının yaptığı inceleme sonucunda, göğüs ve omuzundan av tüfeği ile vurulmuş olarak bulunan Bayraktar’ın ölümünün, intihar değil, cinayet olduğu belirlendi.

Otopsisi yapıldı

Polis Basın Subaylığı, Kuruova’da annesinin evinde bu sabah ölü bulunan Polis Müfettişi Mehmet Bayraktar’ın otopsisinin dün öğleden sonra yapıldığını açıkladı. Açıklamada, “Gazimağusa Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopside ölüm sebebinin, ateşli silah yaralamasına bağlı olarak gelişen büyük damar, iç organ yaralanması, iç ve dış kanama sonucu olduğu tespit edildi” denildi.

Yakın mesafeden vuruldu

Polis, olay sırasında Bayraktar’ın annesinin evde olmadığını belirtti. Evin üst balkonunda kapının önünde vurulan Bayraktar’a, yakın mesafeden iki el ateş edildiği öğrenildi. Bayraktar’ın eşinden ayrılmak üzere olduğu da iddia edildi. Polisin Bayraktar cinayeti ile ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA