29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa17°C
  • Girne16°C
  • Güzelyurt14°C
  • İskele17°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

KÖPEKLER BİRBİRİNİ YİYOR, BELEDİYE SEYREDİYOR!

Gönyeli’deki hayvan barınağında korkunç gerçek tüyleri diken diken etti.

Köpekler birbirini yiyor, belediye seyrediyor!

23 Şubat 2016 Salı 11:15

Gönyeli’deki hayvan barınağında korkunç gerçek tüyleri diken diken etti.

Gönyeli Belediyesi’ne ait Gönyeli Barınağı’nda köpeklerin birbirini yediği, belediyenin ve barınak sorumlusunun ise buna ilgisiz kaldığı belirtildi.

Vicdansız kişiler tarafından sokağa terkedilen ve yaşamlarını barınakta geçirmek zorunda bırakılan hayvanlar, barınaklardaki sorumluların ilgisizliği nedeniyle vahşet saçıyor. Gönyeli Barınağı’nda aynı kafese konulan iki pitbull köpekten birinin diğerini öldürerek yemesi bu gerçeği gözler önüne serdi.

Altın Patiler Derneği, duyarlı bir vatandaşın, barınakta görüntülediği bu tüyler ürperten durumu fotoğraflarıyla aktararak, belediyenin buna ilgisiz kaldığını anlattı.

Saldırganlıklarıyla bilinmesine karşın iki pitbull köpeğin aynı kafese konulmasını eleştiren, Altın Patiler Derneği, bir köpeğin ötekini öldürüp yediğini görüntüleriyle paylaştı.

kopekler-birbirini-yiyor

Durumun hemen barınak sorumlusu ile belediyeye bildirilmesine karşın, aradan bir süre geçmesinin ardından barınağa gidildiğinde yine aynı görüntü ile karşılaştıklarını dile getiren dernek yetkilileri, “Gönyeli Belediyesi’nden açıklama bekliyoruz” diyerek şu bilgileri aktardı:

“Hayvansever bir vatandaşımız dün barınağı ziyaret etti, orada bir kafeste iki pitbullun olduğunu gördü. Bir pitbull diğerini yiyordu. Hemen ilgili kişilere bildirdik. Üzerinden zaman geçti ve arkadaş tekrar gittiğinde durum halen daha aynıydı ve diğer köpek öldürdüğü köğeği yemeye devam ediyordu. Resimleri de elimize ulaştı. Biz hayvanseverler olarak belediyeyi ve barınak sorumlularını kınıyor ve açıklama yapmaya davet ediyoruz. Terkedilmiş iki kopek hele ki pitbull ırkı köpeklerin aynı kafese bırakılması kabul edilir bir durum değil. Bu iki kopek uzun zamandır barınakta olduğu için psikolojileri alt üst durumda ve doğal olarak agresifleştiler. Bu gerçeği bilerek aynı kafese kapatıp gitmek ne demektir?”

kaynak: kibrisadahaber.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA