25 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa34°C
  • Girne34°C
  • Güzelyurt35°C
  • İskele34°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

KOOP-BANK KIBRIS KUPASI İÇİN İMZALAR ATILDI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası 2016 – 2017 Futbol Sezonu Kıbrıs Kupası sponsorluğu için imzalar dün atıldı.

KOOP-BANK Kıbrıs Kupası için imzalar atıldı

28 Temmuz 2016 Perşembe 17:09

KTFF Ahmet Sami Topcan Salonu’nda dün düzenlenen etkinlikte KTFF adına Başkan Hasan Sertoğlu, Kooperatif Merkez Bankası Ltdadına Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tosunoğlu KOOPBANK Kıbrıs Kupası sponsorluk anlaşmasını imzaladılar.

Spor basını ve KTFF yöneticilerinin hazır bulunduğu etkinlikte konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, ülkenin köklü ve güçlü kurumu Kooperatif Merkez Bankası ile ülke futbolu adına federasyon olarak işbirliği yapmaktan onur ve gurur duyduklarını belirtti. Sağlanan destekle Kıbrıs Kupası’nın bu yıl daha heyecan dolu bir atmosferde oynanacağını ifade eden Sertoğlu, Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tosunoğlu ve Genel Müdür Kemal Ataman’ın şahsında Koop Bank camiasına Kıbrıs Türk Futbolu adına teşekkür etti.

Etkinlikte söz alan KTKMB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tosunoğlu, futbol federasyonunun ülke futbolunu güzelleştirmek, dünya platformlarına taşımak adına önemli çabalar harcadığına dikkat çekerek bu çabalara Kooperatif Merkez Bankası olarak katkı koymaktan onur duyduklarını söyledi. Tosunoğlu “ ülkenin iki köklü ve güçlü kuruluşunun işbirliğinin ülke sporuna ve sporcusuna olumlu yansıması ortak dileğimizdir ” şeklinde sözlerini noktaladı.

Kooperatif Merkez Bankası “ KOOPBANK Kıbrıs Kupası ” için bu yıl toplam 200 bin Türk Liralık katkı yapacak. KTFF Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde KOOPBANK Kıbrıs Kupası’nın statüsünü belirleyip kulüpler ve kamuoyu ile paylaşacak.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA