30 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa21°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele21°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

KLASİK OTOMOBİLLER CITY MALL AVM’DE BULUŞTU

Yaşam ve Eğlence Merkezi City Mall AVM düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Klasik otomobiller Cıty Mall AVM’de buluştu

29 Ekim 2018 Pazartesi 14:20

Yaşam ve Eğlence Merkezi City Mall AVM düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

City Mall AVM’de dün Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği ile birlikte ‘Klasik severle ile Buluşma’ etkinliği gerçekleştirdi.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobiller Derneği Başkanı Burçin Aliusta etkinlikteki konuşmasında, “Sezonun 5’inci ve son klasik otomobil rallisinin organizasyonu için öğle arasında Lefkoşa başlayan yarışımızınCity Mall’le varmış bulumaktayız. Otomobil rallisini bu sene 4. Kez ev sahipliğini yapıyor  bugün 40 tane klasik otomobilimiz Lefkoşa’dan start aldı.  City Mall Avm’ye vararak öğle arasındayız yarışmamız 2 gün sürmektedir. Buradan ise Klasik Otomobillerimiz buradan Kaplıca’ya varılacak” ifadelerini kullandı

Etkinlikte konuşan Olgun Bıçak, “Ülkemizin en büyük klasik otomobiller rallisine katılmaktan mutluyum derneğimize teşekkür ediyorum.  Bugün ben F Klasmanı olan 1961 model arabayla katılyorum.  Güzel bir organizasyon katılan arkadaşlara da başarılar dilerim” dedi.

Etkinlikte konuşan Talmaç Başkaya, “Sezonumuzun son yarışı çok güzel bir ortamdayız geçtiğimiz köyler, rotalar harika daha önce görmediğimiz yerleri gördük bugün ve City Mall’de ilk günün yarısını tamamladık. Başkanımızın söylediği gibi kazasız belasız Tatlısu’ya gideceğiz yarışmaya katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Etkinlikte konuşan Murat Osmanoğlu, “60’lı yıllardan 90’lı yıllara kategorilerde yarışlarımız, son yarışmamız en güzel, en zevkli,  güzel bir yarış geçiyor” dedi.

City Mall AVM’de klasik otomobiller sergisi ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA