24 Nisan 2024
  • Lefkoşa31°C
  • Mağusa32°C
  • Girne26°C
  • Güzelyurt32°C
  • İskele32°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

KKTCELL DİRENEMEDİ 90-65

KKTCELL Direnemedi 90-65

30 Kasım 2014 Pazar 07:56

KKTCELL 3.hafta maçında Atatürk spor salonunda konuk ettiği Balıkesir Tekerlekli sandalye basketbol takımına 65-90 mağlup oldu. Bu karşılaşmada İranlı transfer Vahit forma giymedi ve eksikliği fazlası ile hissedildi.

Yer: Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Aykut Kutlu, Cihat Korkmaz, Buminhan Çelik

KKTCELL: Aliye(3), Mahmut, Murat(24), Emir(3), İbrahim(16), Ertan, Ö.Hamida, Ömer(8), Ahmet(2), Hatice, Ayhan, Cem(9)

Balıkesir: Alper, Esra, Mehmet, Yıldız, Enes, Uğur(8), Serdar(20), Nuri, Ömer(2), Morteza(25), Omid(29)

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Kuzey Kıbrıs TURKCELL, dünkü karşılaşmasında Balıkesir Büyükşehir Spor Kulübü’ne 90-65’lik skorla mağlup oldu.

Cello canlı tribün desteği ile neşeli bir atmosferde oynanan, Bayrak Radyo Televizyonu 2. Kanalından naklen yayımlanan maçı Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, LTB eski belediye başkanı Kadri Fellahoğlu, ESF Başkanı Sedat Hacımehmet, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış da izledi.

Maça İranlı oyuncuları Vahit ve İsmail’den yoksun çıkan KKTCELL oyunun başından itibaren kötü bir performans sergiledi. Maçın ilk periyodu denk geçmesine rağmen son dakikalarda gelen sayılarla Balıkesir ilk periyotu 14-24 önde kapattı. İkinci periyotta rakibi karşısında tel tel dökülen KKTCEll özellikle Serdar ve Morteza’yı durduramadı ve ilk yarı 26-50 Balıkesir’in üstünlüğünde son buldu.

3.periyotta üstünlüğünü devam ettiren Balıkesir’e karşı özellikle müdafaa da direnemeyen KKTCELL bu periyotu da 49-70 geride kapattı.4.periyotta da rakibine direnemeyen ekibimiz maçtan 65-90 mağlup ayrılarak ligdeki 3.maçlar sonunda ilk mağlubiyetini aldı. Gelecek haftayı fikstür gereği boş geçirecek temsilcimiz 4. Maçında deplasmanda Yalova Engelli önünde oynayacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA