18 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa21°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt21°C
  • İskele21°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C

KKTC HALKINA OTELLERDE İNDİRİM MÜJDESİ

Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KITOB ) ve Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) ile yaptığı anlaşma uyarınca KKTC halkına, kampanyaya dahil otellerde indirim uygulanacak.

KKTC halkına otellerde indirim müjdesi

04 Temmuz 2016 Pazartesi 10:56

KKTC'nin yerli turizm dinamizmine hayat vermeyi amaçlayan ve sektörel yerli paydaşların da bu hareket içerisinde yer almalarını öngören eylem planının Turizm ve Çevre Bakanlığınca ele alındığı belirtildi.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu konuyla ilgili yazılı açıklamasında,  özellikle son iki haftadır hız verdikleri bu projelerinin yalnız Ramazan Bayramı süresince değil  tüm yaz sezonunu kapsayacak şekilde olacağını belirtti.

"Yerli halkımızın KITSAB tarafından yetkili kılınan acenteler aracılığıyla daha ucuz tatil yapma imkanına kavuşacaklarını söylemek zor değil.

Lütfen bu kampanyaya dahil olan otellerimizde yerinizi ayırtmaya acele edin” diyen Ataoğlu, KITOB ve KITSAB ile Turizm ve Çevre Bakanlığı arasında yapılan anlaşma gereği  tüm otellerin bu sürece dahil olması gerektiğini ifade etti. Ataoğlu "Bu hareketliliğe katılmak isteyen oteller ne zaman isterlerse bu sürece dahil olabilecek. Özellikle hafta sonu doluluklarda çok sıkıntı yaşanmasa da bunu hafta ortasına da çekmek tüm sektörel paydaşların hayrına olacaktır " dedi.

YÜZDE 5-20 ARASI İNDİRİM…

Ataoğlu, indirimler konusunda ise, “indirim miktarlarına biz karar vermedik. Oteller yüzde  5-20 arasında indirim yapabilecekleri taahhüdünde bulundular; biz de bunun takipçisi olacağız” dedi.

Açıklamaya göre kampanyaya katılan oteller,  Acapulco, Oscar, Ada Beach, Boğaz, Sempati, Club Simena , LA Holiday , Onar Village, Nostalgia ve Topset.

Vatandaşların indirim alabilecekleri yetkili acenteler ise şöyle:

All Year Cyprus , N. Tamer Reisen , Unique Cyprus Travel , Sevener Turizm , ıdeal Turizm ,Teztur, Blue Line Turizm ve Zümrüt Turizm.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA