26 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele23°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

KİM-DER: CİNCİ, BÜYÜCÜ, ÜFÜRÜKÇÜ, MUSKACI HIRSIZLARA BOYUN EĞMEYİN!

Kıbrıs İlahiyat Mezunları Derneğinden önemli uyarı

KİM-DER: Cinci, büyücü, üfürükçü, muskacı hırsızlara boyun eğmeyin!

13 Haziran 2016 Pazartesi 10:21

Kıbrıs Türk Toplumunu Din ile ilgili konularda aydınlatması gereken kurum KKTC Din İşleri Başkanlığıdır. Toplumu aydınlatma görevi kurumsal olarak yerine getirilmezse, hayat boşluk kabul etmeyeceğinden kurumun boşluğunu karanlık zihniyetler dolduracak, Din istismarının önüne geçilemeyecek ve vatandaş Din adına maddi ve manevi olarak sömürülecek, aldatılacak, dolandırılacaktır. Kıbrıs Türk Toplumunu cinci, büyücü, üfürükçü, muskacı hırsızlara karşı uyarır, Din İşleri Başkanlığını göreve davet ederiz.  

Psikolojik sorun yaşasın ya da yaşamasın, hasta olsun ya da olmasın İnsanlara Kuran okumanın, Kuran-dua nefes etmenin, Kuran ayetlerini muska edinip üzerinde taşımalarının psikolojik faydaları, moral motivasyon kaynağı olabileceği İslam Dininin tıbbi tedavinin yanında referans verdiği meşru yöntemlerdir. Sorun sahtekârların bunları bir ticaret kaynağı olarak kullanması ve İnsanları maddi-manevi olarak sömürmeleridir.

Vatandaşlarımız Kuran-ı Kerim (Diyanet Vakfı meali ve Elmalılı Tefsiri öneririz) okuyarak, Kuran ahlakını ahlak edinmelidirler. Görülecektir ki Peygamberler Din için hiçbir ücret istememektedirler. Ancak böylece karanlık zihniyetlere karşı durulabilir.

Sizden ücret isteyenlere karşı uyanık olun! Kimsesizlere, fakirlere, yetimlere, yoksullara, ihtiyaç sahiplerine, amansız hastalıklara uğrayanlara da yardım ederek, iyilik yaparak, onlarla paylaşarak, onlarla dertleşerek şifalanabilirsiniz, az sadaka çok belayı def eder. Doktorlarınıza güvenin, ilaç tedavilerini kesmeyin, psikolojik destek alın, Allah’tan ümidinizi kesmeyin. Cinci, büyücü, üfürükçü, muskacı hırsızlara boyun eğmeyin. Sizin şifanız, ihtiyaç sahiplerine yardım etmektedir, paranızı sahtekârlara kaptırmakta değil!

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA