29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

KIBRIS'TA BARIŞA FON KATKISI

300 bin Euro’luk yeni bir hibe paketi daha veriliyor

Kıbrıs'ta barışa fon katkısı

24 Ağustos 2015 Pazartesi 10:13

Kıbrıs’ta iki toplumlu ortaklıklara katkı koymak amacı ile 300 bin Euro’luk yeni bir hibe paketi daha veriliyor. Ortak girişimcileri teşvik amacıyla verilen hibe ödülleri için proje bazlı başvurularda son tarih 15 Eylül 2015 olarak belirlendi. Süreç tamamlandıktan yaklaşık 1 ay içinde değerlendirmeler tamamlanarak Ekim ayının ikinci haftasından sonra belirlenecek günde ödül töreni ile birlikte açıklanacak.

Kıbrıs’ta ortak girişimciliği teşvik ederek barış içinde birlikte yaşama süreçlerine katkı koymayı amaçlayan “ Stelios İşbirliği Ödülleri 2015” için yeni süreç başladı. Stelios Yardım Vakfı’na ait Güney Lefkoşa Sur içinde yapımı devam eden Lefkoşa Belediye Binası karşısındaki ikitoplumlu Cafe’de yapılan etkinlikle birlikte başlayan ödüller için başvuru kabülü sürüyor. Ortak girişimcileri teşvik amacıyla verilen hibe ödülleri için proje bazlı başvurularda son tarih 15 Eylül 2015 olarak belirlendi. Süreç tamamlandıktan yaklaşık 1 ay içinde değerlendirmeler tamamlanarak Ekim ayının ikinci haftasından sonra belirlenecek günde ödül töreni ile birlikte açıklanacak.

ÖDÜLLER 3 KAT ARTIRILDI

Seri girişimci, Easy Group sahibi Stelios Hacı-İoannou kurucusu olduğu Stelios Philanthropic Foundation (Stelios Hayırseverlik Vakfı) tarafından 2009 yılında başlatılan ortak girişimleri teşvik ödülleri uygulamasıyla 6 seferde 40 projeye toplam 1 milyon 200 bin euro ödül dağıtıldı. Geçen yıl 100 bin euro tutarındaki ödülü 10 girişimci grubuna 10’ar bin euro olarak dağıtan Vakıf bu yıl ödülü 3’e katlayarak 30 girişimci gruba 10’ar bin euro olarak toplamda 300 bin euro dağıtma kararı aldı. Yeni karar çerçevesinde geçmiş ödüllere başvuru yaparak kazanan veya kazanamayanlar da bu yıl yeniden başvuru yapabilecekler. On-line olarak başvuru da kabul edilen Stelios Hayırseverlik Vakfı ödülleri için www.stelios.com/stelios-award-cyprus adresinden başvuru yapılabiliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA