KENAN KARAMAN: MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK BENİM İÇİN AYRI BİR DUYGU
Önümüzdeki sezon Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyecek Kenan Karaman, A Milli Takım'da kalıcı olmak istediğini söyledi.

26 Mayıs 2018 Cumartesi 12:33
Milli takımın İran, Tunus ve Rusya ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosunda yer alan 24 yaşındaki milli futbolcu Kenan Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olumlu bir sezon geçirdiğini belirtti.
Romanya ile 2017 Kasım'da yapılan özel maçta ilk kez A Milli Futbol Takımı formasını giyen Kenan, "Bu sezon, A Milli Takım'da ilk maçlarımı yaptım. Çok gururlandım. İnşallah bunun devamını getireceğim. Milli takımda oynamak benim için ayrı bir duygu. Milli takımda kalıcı olmak istiyorum. Bunun için çalışacağım." ifadelerini kullandı.
A Milli Takım'ın İran, Tunus ve Rusya ile yapacağı maçlar öncesinde iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini aktaran Kenan Karaman, "Önümüzde 3 önemli maç var. Üç takım da 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek. Bizim için güzel bir deneyim olacak. Bu maçlar, eylül ayında yapacağımız UEFA Uluslar Kupası karşılaşmaları öncesi çok önemli." diye konuştu.
Milli futbolcu, 4 sezondan bu yana mücadele ettiği Almanya temsilcisi Hannover 96'dan Fortuna Düsseldorf'a transfer olduğunu ifade ederek, "İnşallah Fortuna Düsseldorf'ta kalıcı olurum. Fortuna Düsseldorf, Bundesliga'ya yeni çıktı. Yeni bir ekip. Kaan Ayhan'da orada oynuyor. Kaan ile çok uzun zamandır tanışıyoruz. İyi bir arkadaşlığımız var. Onun takımına geldiğim için çok sevindi. İnşallah Fortuna Düsseldorf'ta birlikte başarılı oluruz." değerlendirmesinde bulundu.
"Türkiye'den transfer teklifi aldım"
Kenan Karaman, Türkiye'den transfer teklifi aldığını fakat Bundesliga'daki hedeflerine henüz ulaşmadığı için bunu kabul etmediğini dile getirdi.
Türkiye'nin Avrupa'da oynayan futbolcular için cazip bir ülke olduğunu anlatan 24 yaşındaki oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:
"Türkiye'den transfer teklifi aldım. Takımın ismini vermek istemiyorum. Türkiye'de büyük takımlarda oynamak ayrı bir duygu ama henüz Bundesliga'daki hedeflerime ulaşmadığım için bu teklifi kabul etmedim. Şu an Bundesliga'yı düşünüyorum. Diğer milli oyuncularla beraber hepimiz Almanya'da Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Herkesin, oynadığı takımda çok önemli roller üstlendiğini düşünüyorum. İnşallah daha çok genç Türk vatandaşı futbolcu, Almanya'da kendisini gösterir."
Hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Kenan, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun kendilerine çok şey katabileceğini kaydetti.
İsveçli yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic'i idolü olarak gören Kenan Karaman, gelecekte büyük takımlarda oynamayı hedeflediğini aktardı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yılmaz: YDP MYK’nın gündeminde ‘hükümetten çekilme’ yok!Yeniden Doğuş Partisi Genel Sekreteri Erşah Sabit Yılmaz, “YDP hükümetten çekiliyor” iddialarını Haber Kıbrıs’a değerlendirdi “YDP MYK’nın gündeminde hükümetten çekilme yok” dedi.25 Ağustos 2025 Pazartesi 18:22KIBRIS
LAÜ en çok tercih edilen Üniversite2025 YKS sonuçlarına göre LAÜ 1. oldu25 Ağustos 2025 Pazartesi 18:16LAÜ - LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ
İtfaiye’den yangın uyarısı: Tedbir almak söndürmekten kolaydırPolis Genel Müdürlüğü’ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü, sigara izmaritlerinden elektrikli cihaz kullanımına kadar birçok noktada yangın riskine karşı uyarıda bulundu.25 Ağustos 2025 Pazartesi 16:33KIBRIS
5 Kaçak daha yakalandı...Ülke genelinde yapılan denetimlerde, ikamet izinsiz oldukları tespit edilen 5 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.25 Ağustos 2025 Pazartesi 16:33KIBRIS
3 kazada 3 sürücü alkollü çıktıÜç Günlük Sürede Alkollü Sürücülerin Yol Açtığı Trafik Kazaları...25 Ağustos 2025 Pazartesi 16:32KIBRIS
Ekmek Teknesini Soyan Kasiyer Tutuklandıİskele’de faaliyet gösteren bir işyerinde çalışan 46 yaşındaki M.T.’nin, farklı tarihlerde yapılan nakit satışları kasaya işlemeyerek paraları zimmetine geçirdiği belirlendi.25 Ağustos 2025 Pazartesi 16:31KIBRIS
Boğularak hayatını kaybettiGazimağusa’da geçtiğimiz cumartesi günü bir plajda denize giren 72 yaşındaki Dusan Muzika, deniz içerisinde hareketsiz halde görüldü.25 Ağustos 2025 Pazartesi 16:29KIBRIS
Ev arkadaşını hastanelik ettiGazimağusa’da gece saat 03.00 sıralarında, meydana gelen tartışma ciddi bir yaralanma ile sonuçlandı.25 Ağustos 2025 Pazartesi 16:28KIBRIS
Lapta ve Güzelyurt’ta İki Ani Ölüm... Biri 45 diğeri 60 yaşındaydıLapta’da sakin 60 yaşındaki Hüseyin Avşaroğlu ve Güzelyurt’ta sakin 45 yaşındaki Erkan Kaşıkcı hayatını kaybetti.25 Ağustos 2025 Pazartesi 16:28KIBRIS
YDP'de kritik saatler! Acil toplantı yapılıyor!YDP'de kritik saatler! Acil toplantı yapılıyor!25 Ağustos 2025 Pazartesi 16:06KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs