20 Nisan 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele16°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

KAÜ, ANKARA'DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

KAÜ, Ankara'da büyük ilgi gördü

16 Şubat 2016 Salı 10:58

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) heyeti, Ankara'da öğrenci adaylarıyla buluştu, katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıda Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nin yükseköğretim konusundaki farklılıkları ortaya kondu.

Geleceğini tasarlayan üniversite öğrenci adaylarının sorularının yanıtlandığı, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nin çağdaş eğitim olanaklarının anlatıldığı etkinlikte KAU Kariyer Uzmanları ve Eğitmenleri, adaylarla yüzyüze gelerek açıklamalarda bulundular.

Liberal Arts Sistemi

TED Kolej'in Ankara'nın İncek kampüsünde düzenlenen etkinlikte yerini alan Kıbrıs Amerikan Üniversitesi, üniversite adaylarına Liberal Arts Sistemi hakkında bilgiler verdi.

KAÜ ve uyguladığı Liberal Arts Sistemi konusunun büyük ilgi çektiği etkinlikte, Kıbrıs'taki uygun şartlar, güvenlik ortamı ve ulaşımdaki kolaylıklar nedeniyle aileler tarafından da benimsendi.

Kıbrıs'ın bir eğitim adasına dönüşmesi, 100 bini aşan öğrenci kapasitesiyle ailelere de güven vermesi konusunun da sık sık dile getirildiği etkinlikte öğrenci adaylarının pozitif yaklaşımında etkili oldu.

"Çok sayıda öğrenci bekliyoruz"

KAÜ'nün Ankara'da düzenlediği tanıtım etkinliğiyle ilgili olarak konuşan KAÜ Halkla İlişkiler ve Medya Sorumlusu Verda Yeşim Palamut, Türkiye'nin her bölgesinde yüksek öğrenim konusunda Kıbrıs'ın dile getirildiğini, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nin önümüzdeki dönemde Ankara bölgesinden çok sayıda öğrenci beklediklerini belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA