18 Mayıs 2024
  • Lefkoşa18°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele20°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

KARTAL'IN YILDIZINA 14 MİLYON EURO!

Demba Ba için Çin'den süper teklif geldi...

Kartal'ın yıldızına 14 milyon Euro!

09 Haziran 2015 Salı 22:57

Slaven Bilic ile yolların ayrılmasının ardından yeni hocası için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a golcü Demba Ba için Çin'den süper teklif geldi. Daha önce dünyaca ünlü Fildişili yıldız Didier Drogba'nın Galatasaray'a gelmeden önce formasını giydiği Shanghai Shenhua, Senegalli golcüyü kadrosuna katabilmek için 14 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Bu yıl kendini aştı

Bu sezon Beşiktaş'ta 47 resmi maçta 27 kez fileleri havalandırıp, 7 de asist yapan Demba Ba kariyer rekorunu kırarken Çinliler'in bu oyuncunun peşine bırakmaya hiç niyeti yok. Siyah-beyazlıların 6 milyon Euro bonservisle Chelsea'den kadrosuna kattığı Ba için önce 10 milyon Euro'luk teklifle kulübün kapısını çalan Shanghai Shenhua daha sonra rakamı 12'ye ardından da 14 milyon Euro'ya kadar çıkardı.

Fernandes'teki hatayı tekrarlamak istemiyor

Katar'dan da ciddi teklifler alan Demba Ba ayrılmak istemezken daha önce 12 milyon Euro'ya satmadığı Manuel Ferndandes'le daha sonra para kazanamadan yollarını ayırmak zorunda kalan ve aynı hatayı tekrarlamak istemeyen Beşiktaş yönetimi cuma gününe kadar kararını bildirecek. Bu arada Finansal Fair-Play kapsamında UEFA ile imzalanan anlaşma gereği transfer yapabilmesi için oyuncu satmak zorunda olunması Demba Ba'nın satışına izin verilmesi ihtimalini de kuvvetlendiriyor

kaynak: acunn.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA