20 Nisan 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele16°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

KARPAZ GATE MARİNA’DA BAYRAM HAFTASI

Karpaz Gate Marina’da bayram haftası

25 Temmuz 2014 Cuma 15:11

Karpaz Gate Marina, Ramazan Bayramı için hazırladığı özel bir etkinlikler dizisi ile konuklarına bu yıl aile ve arkadaşlarıyla geçirecekleri keyifli bir hafta yaşatmayı planlıyor. Karpaz Gate Marina’da Bayram Haftası etkinlikleri 25 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 1 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek.

Muhteşem atmosfere sahip Karpaz Gate Marina Beach Club’da Bayram Haftası etkinliklerinin ilki, 25 Temmuz akşamı saat 20.30’da, gitarist Seyfi Gedik’in canlı müzik performansı eşliğinde özel Günbatımı Barbeküsü ile gerçekleştirilecek. Set menü rakı dahil olarak kişi başı 70 TL’ye sunulacak.

Ramazan Bayramı günlerine denk gelen 28-29-30 Temmuz’da ise Hemingway’s Resto-Bar’da Piyanist Ümit Tulumbacı ile canlı müzik eşliğinde konuklara alacakaranlık vakti keyifli zamanlar yaşatılacak.

31 Temmuz’da Beach Club’ta bulunacak misafirler 16:00-18:00 saatleri arasında Ebru Elmas & Hakan’ın canlı müzik performansı ile birlikte havuzun, denizin ve güneşin tadını çıkarabilecekler.

Bayramdan sonra da etkinliklerine devam edecek olan Karpaz Gate Marina, 1 Ağustos akşamı saat 20:30’da Beach Club’ta düzenleyeceği Günbatımı Barbeküsü ve gitarist Seyfi Gedik’in canlı performansı ile konuklarına keyifli bir deneyim daha yaşatmış olacak.

Karpaz Gate Marina’nın Bayram Haftası etlinlikleri ile ilgili ayrıntılar www.facebook.com/karpazgatemarina ve www.karpazbay.com sitesinde sunuluyor. Ayrıca bilgi ve rezervasyonlar için 0533 825 3990 numaralı telefon aranabilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA