19 Nisan 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele25°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

KARPAZ GATE MARİNA YAZ SEZONUNU AÇTI

Karpaz Gate Marina yaz sezonunu açtı

10 Haziran 2014 Salı 12:58

Karpaz Gate Marina, 7 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirdiği birbirinden renkli etkinliklerle yaz sezonunu açtı. Saat 18:00’de kokteyl ile başlayan etkinliklerin ilk ayağı olarak Doğu Akdeniz Yat Rallisi (EMYR) ve Caretta Caretta Rallisi’nin plaket töreninin ardından, Karpaz Gate Marina’nın, Yakın Doğu Üniversitesi ve Girne Üniversitesi ile işbirliği halinde ve İş Bankası’nın katkıları ile ülkemize getirdiği Piri Reis Haritaları Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Sezon açılış etkinliğine Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Belediye Başkanları, Yakın Doğu Üniversitesi yetkilileri, Girne Üniversitesi yetkilileri, Doğu Akdeniz Yat Rallisi (EMYR) ve Caretta Caratta Yat Rallisi temsilcilerinin yanı sıra, basın, siyaset ve iş dünyasından birçok özel davetli katıldı.

Doğu Akdeniz Yat Rallisi (EMYR) ve Caretta Caretta Rallisi’nin plaket töreninin hemen ardından Karpaz Gate Marina’nın, Yakın Doğu Üniversitesi ile Girne Üniversitesi ile işbirliği halinde ve İş Bankası’nın katkıları ile açtığı Piri Reis Haritaları Sergisi, Karpaz Gate Marina Sanat Galerisi’nde 4 Temmuz’a kadar açık kalacak.

Beach Club’ta muhteşem parti

Resmi sezon açılış töreninin ardından saat 20:00’de ise Karpaz Gate Marina Beach Club, muhteşem bir parti ile sezona merhaba dedi. Birbirinden eğlenceli performansları ile Kübalı grup Onelia Manzano ve İstanbul’un en iyi DJ’lerinden Suat Ateşdağlı Sezon Açılış Partisine damgasını vurdu. Görsel Sanatçı Di Lala’nın da katıldığı gece geç saatlere kadar sürdü.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA