23 Nisan 2024
  • Lefkoşa32°C
  • Mağusa31°C
  • Girne27°C
  • Güzelyurt32°C
  • İskele31°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara25°C

KARPAZ GATE MARİNA, ART MARİNE MARİNAS'IN ‘DESTİNATİONS’ AĞINA KATILDI  

Karpaz Gate Marina, ART Marine Marinas'ın ‘Destinations’ ağına katıldı   

02 Eylül 2014 Salı 18:03

ART Marine Marinas’ın uluslararası seçkin marina ağı “Destinations”a katılan Karpaz Gate Marina, müşterilerine sağlayacağı dikkat çekici yeni avantaj, tasarruf ve seyir fırsatlarını duyurdu. Kuzey Kıbrıs’taki 5 Altın Çıpa (5 Golden Anchor) sahibi marinanın gerçekleştirdiği söz konusu anlaşma ile Doğu Akdeniz seyir bölgesi daha da genişlerken, tekne sahiplerine de bölgenin merkezinde yerleşik yüksek standart garantili bir marina olanağı sunulmuş oluyor.

İmzalanan anlaşmayla giderek büyüyen ağın son katılımcıları arasında yer alan Karpaz Gate Marina, böylelikle müşterilerine Ortadoğu, Akdeniz, Hint Okyanusu ve Güneydoğu Asya’da yer alan diğer Destinations marinalarını ziyaret ettiklerinde önemli ayrıcalıklar ve indirimler sunabilecek. Kontratlı müşterilerine anlaşmalı marinalarda tanınan avantajlar arasında yılda üç gün ücretsiz bağlamanın yanı sıra uzun süreli kalışlarda %20, belli mağazalarda ve servislerde ise %10 indirim gibi haklar yer alıyor.

Marina Müdürü Deniz Akaltan işbirliği hakkındaki görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Kontratlı müşterilerimize yeni ayrıcalıklar sunabilmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. ART Marine Marinas Destinations ağı ile birlikteliğimizin Doğu Akdeniz’in cazibe ve erişilebilirliğini daha da artırarak bu heyecanlı seyir bölgesini daha fazla insanın keşfedeceği konusunda  güvenimiz tam. Geniş ve elit bir ailenin parçası olan yüksek kaliteli bir marinada konaklayacak olma garantisinin, çok daha fazla sayıda yatın bölgede seyir etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi tercih etmesine imkan tanıyacağını öngörüyoruz.”

On sekiz üyesi bulunan ağın, ART Marine Marinas tarafından başvuruları değerlendirilerek seçilecek yeni marinaların da eklenmesiyle yakın gelecekte daha da genişlemesi bekleniyor.

ART Marine Operasyon Direktörü ve Marina Bölüm Başkanı Bruno Meier, işbirliği hakkındaki görüşlerini şu sözlerle ifade ediyor: “Tercih ettiğim ifadeyi kullanmak gerekirse ‘kardeşliğimizin’ bu kadar hızlı büyümesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum, yeni partnerlerimizle başlattığımız işbirliğinin uzun soluklu ve başarılı olması konusunda son derece hevesliyim. Destinations’ın hedefi yalnızca müşterilerimize ek ayrıcalıklar sunmakla sınırlı kalmıyor, aynı zamanda dünyanın en iyi ve seçkin marinaları arasında daha güçlü bir ilişki ve iletişim zemini sağlamayı da içeriyor.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA