28 Mart 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa17°C
  • Girne18°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C

KARAYOLLARI DAİRESİ’NİN YOLLARDAKİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Uzun süredir gündemde olan Dikmen-Taşkent yolunda geçici önlem olarak geçtiğimiz ay başlatılan bakım onarım çalışmaları, önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Karayolları Dairesi’nin yollardaki çalışmaları sürüyor

10 Ekim 2018 Çarşamba 19:30

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Karayolları Dairesi, ülkenin çeşitli bölgelerinde geçtiğimiz ay sonu başlatılan bakım-onarım çalışmalarını tamamlarken, Dikmen-Taşkent yolunda iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Uzun süredir gündemde olan Dikmen-Taşkent yolunda geçici önlem olarak geçtiğimiz ay başlatılan bakım onarım çalışmaları, önümüzdeki dönemde de devam edecek.

CENGİZ TOPEL ANITI YOLUNDAKİ VİRAJDA YOL GÜVENLİĞİ İÇİN DÜZENLEMELER

Bakanlık basın bürosunun açıklamasına göre, diğer yandan geçtiğimiz ay sonu Gemikonağı’ndaki Cengiz Topel Anıtı önünde bulunan virajın yol güvenliği açısında tehlike arz eder nitelikten çıkarılması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında asfalt serimi tamamlandı. Yol, geçtiğimiz pazartesinden itibaren kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Çalışmalar kapsamında virajın mevcut 6 metre olan genişliği 8 metreye çıkartılırken, 400 metrelik bölümde 1000 tonluk asfaltlama yapıldı. Söz konusu noktada işaretleme ve iklim şartlarına dayanıklı yol boya uygulaması çalışmalarının ise önümüzdeki günlerde tamamlanması hedefleniyor.

ALEVKAYASI- KARAAĞAÇ YOLUNDAKİ BAKIM TAMAMLANDI

Bu arada Alevkayası- Karaağaç arasındaki yolda bakım onarım çalışmaları geçtiğimiz hafta itibariyle tamamlandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA