26 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa21°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele21°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

KANSERLE MÜCADELE EDEN ÇOCUKLARA PİKNİK MORALİ

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı üye çocuk ve ailelerinin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacı ile her yıl geleneksel olarak piknik düzenlemektedir.

Kanserle Mücadele Eden Çocuklara Piknik Morali

02 Ekim 2018 Salı 13:40

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı üye çocuk ve ailelerinin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacı ile her yıl geleneksel olarak piknik düzenlemektedir. 

30 Eylül, Pazar günü düzenlenen Kemal Saraçoğlu Vakfı pikniği bu yıl Lefkoşa Türk Belediyesi Paylaşım Mutfağı, Koop Süt, Kısmet Pideleri, Akbıçak Kasap, Ahmet Akbıçak, Çınar Restoran katkılarıyla gerçekleştirilmiştir. Vakıf üyesi çocuklara ve ailelerine moral vermek ve de eğlenmelerini sağlamak amacı ile Kırnı (Pınarbaşı) Çınar Restoran'da düzenlenen piknik etkinliğine 100 kişiden oluşan vakıf üyesi çocuk ve aileleri ve vakıf yetkilileri katılmıştır. 

Çocukların bolca eğlendiği, ailelerin de dinlenebildiği piknik organizasyonuna katılan kanserle mücadele eden çocuk ve aileleri hastalıkla mücadelelerinde biraz olsun moral bulmuş ve mutlu bir gün geçirmişlerdir.

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Koordinatörü Övgü İnce yaptığı açıklamada; üye çocuk ve ailelerini rahatlatabilmek için vakıf olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini ve tüm faaliyetlerinin bireysel ve kurumsal bağışlarla sürdürdüklerini yineleyerek, bu yılki piknik organizasyonuna katkı koyan tüm bağışçılara üye çocuk ve aileleri adına bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA