29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

KAN DONDURAN GÖRÜNTÜ. CİNSEL ORGANA TAKILIYOR VE...

Kan donduran görüntü. Cinsel organa takılıyor ve...

05 Kasım 2014 Çarşamba 22:32

Korkunç tedavi yöntemleri

Bir zamanlar hastalıklarla mücadelede çok daha ilkel metotlar kullanılırdı; zira modern tıp henüz hayatımızı kolaylaştırmamıştı. Az sonra okuyacaklarınız o günlerde teknolojinin el değemediği hastalıklara karşı korkunç tedavi yöntemlerini gözler önüne seriyor. İşte mastürbasyon önleyici kelepçe başta olmak üzere birbirinden korkunç o tedavi yöntemleri...

Yıllar yıllar önce çocuk felci aşısından da önce çocuklar mekanik akciğer denilen bir cihaza yerleştiriliyordu. Görünüşü son derece korkutucu olan bu ilkel yöntem ile çocuklar haftalarca hareketsiz bir şekilde bu bölmelerde tutulur ve bir tek kafalarını sağa sola döndürmelerine olanak verilirdi.

Bir yandan da makine nefes alıp verme işlemini çocuklara yaptırırken konuşma şansına sahip oluyorlardı.

**

1800'li yıllarda yoğun olarak görülen gagalı doktorlar aslında o günler salgın olan veba hastalığına karşı bu şekilde giyinirlerdi. Vebanın koku yoluyla bulaştığına inanıldığı için içi çiçeklerle dolu bir gagaya sahip maskeyi giyen doktorlar bu şekilde hastalarını tedavi ederken, diğer yandan da veba hastalığını tanrının kuluna cezası olarak yorumladığı için bu hastaları kırbaçlardı.05 (2)

Özellikle idrar yolu tıkanması sorunu yaşayan erkekler için korkunç gelecek bu yöntemde fotoğrafta gördüğünüz idrar yolu açma aracı kullanılıyor. Eğer idrar yolları ileri derecede tıkandıysa bu çubuk penis başından içeri doğru sokulur, sonrasında ise vidalama işlemi yapar gibi idrar yolu genişletilirdi.06 (2)

Ortaçağda hemoroid sorunu yaşıyor ve acıdan kıvranıyor olsaydınız bu aleti kullanmak durumundaydınız. Hemoroidleri ezen bu araçla kanama sınırlandırılır ve tekrar basurun eskisi gibi olmaması için dışarı çıkan basur ezilirdi.09 (2)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA