19 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt21°C
  • İskele23°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara20°C

KAMYONCULARA SEKS TUZAĞI

ADANA'da otoyol ve ana caddelerde otostop yapıp durdurdukları araç sürücülerini ilişki vaadiyle dolandıran 22 yaşındaki Fatma Tavukçu ile 25 yaşındaki Funda Ongünoğlu suçüstü yakalandı.

Kamyonculara seks tuzağı

29 Ocak 2016 Cuma 11:19

ADANA'da otoyol ve ana caddelerde otostop yapıp durdurdukları araç sürücülerini ilişki vaadiyle dolandıran 22 yaşındaki Fatma Tavukçu ile 25 yaşındaki Funda Ongünoğlu suçüstü yakalandı.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) ile D-400 Karayolu üzerinde seyir halindeki araçlara el kaldırıp, para karşılığında cinsel ilişkiye girmeyi teklif eden Fatma Tavukçu ile Funda Ongünoğlu'nun birçok sürücüsü dolandırdığı iddiasıyla polis çalışma başlattı. Daha önce aynı suçtan kaydı bulunan kadınların peşine düşen polis, otoyolda sivil olarak çıktı. Sivil ekip aracı ile el kaldıran kadınların yanında duran polisler, müşteri olduklarını söyledi. Polislere bin lira karşılığında birlikte olmayı teklif eden Tavukçu ile Ongünoğlu, ekip aracına bindirildi. Seri numaraları alınan parayı teslim eden polis, iki kadını gözaltına aldı. Ahlak Büro Amirliği'ndeki sorgularında fuhuş yapmadıklarını ileri süren Tavukçu ile Ongünoğlu, aracına bindikleri erkekleri kendilerini acındırarak para aldıklarını ileri sürdü.

Hırsızlık, dolandırıcılık ve yağma suçlarından poliste kaydı bulunan Funda Ongünoğlu ile basit yaralama ve bakmakla yükümlü olduğu çocuğunu terk etmek suçundan işlem yapıldığı belirlenen Fatma Tavukçu adliyeye sevk edildi.

Kadınlar denetimli serbestlik uygulanarak adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA