23 Nisan 2024
  • Lefkoşa31°C
  • Mağusa28°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt30°C
  • İskele28°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara26°C

KAMU-SEN 41 YAŞINDA!

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen), 41'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle yarın çeşitli etkinlikler yapacak.

KAMU-SEN 41 yaşında!

05 Mayıs 2016 Perşembe 18:08

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen), 41'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle yarın çeşitli etkinlikler yapacak.

Kamu-Sen’nden yapılan açıklamaya göre, bu etkinlikler çerçevesinde sendika yetkileri yarın 09.30'da Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün büstüne, 10.15'te Kıbrıs Türk Halkının Varoluş Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük'ün kabrine, 10.45'te şehit sendikacıların kabrine ve saat 11.30'da Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın kabrine çelenk koyacak.

ÖZKARDAŞ

Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlayan Kamu-Sen Genel Başkanı Mehmet Özkardaş, “Kuruluşundan bugüne, ilkeli, sağduyulu ve ülke çıkarlarıyla emekçilerinin haklarını savunan KAMU-SEN, bu ilkeli duruşunu hiç ödün vermeden sürdürecektir” ifadelerine yer verdi.

“Kamu Çalışanlarının Aylık (maaş-ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası”nın 2011 sonrası kamuya girenlerin “maaş-ücret ve sosyal haklarını budayarak, eşitler arasında eşitsizlik yarattığını” dile getiren Özkardaş,  Kamu-Sen’in ülkede kalıcı bir çözüme ulaşılması sürecine destek verdiğini söyledi.

Özkardaş mesajını şu sözlerle bitirdi:

“Kamu-Sen'i kurarak bugünlere getiren, tüm kurucu üyelerimize, Kamu-Sen'in vefakâr üyelerine yöneticilerine saygı ve minnetlerimizi sunar, hayatta olmayanlara rahmet,  yaşamını sürdürenlere, barış, huzur, sağlık ve mutluluklar dileriz”

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA