29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

‘KADROMUZ GÜÇLÜ VE KARAKTERLİ, HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’

Yenicami yönetimi hedef olarak şampiyonluğu koydukları yaklaşan Süper Lig yeni sezon açılışı dolayısı ile duydukları heyecanı vurgularken halkımızın da Kurban Bayramını kutlayan bir basın bildirisi yayınladı.

‘Kadromuz güçlü ve karakterli, hedefimiz şampiyonluk’

11 Eylül 2016 Pazar 12:06

Yenicami Ağdelen Kulübü olarak yaklaşan Süper Lig başlangıcı heyecanımızın da doruk noktasına taşınmasını sağlamaktadır. Bu sezon için güçlü ve karakterli, elit oyunculardan kurduğumuz kadroya bilimsel çalışan ve bu konuda örnek alınabilecek teknik kadromuz da eklendiğinde hedefimizi şampiyonluk olarak belirlediğimiz 2016-2017 sezonunun açılışını sabırsızlıkla beklemekteyiz. 

‘Camiamıza sesleniyoruz: Bizimle beraber bu coşkuyu yaşamak için tribünleri doldurunuz’

Yönetim olarak çıktığımız bu yolda hedefimiz olan şampiyonluğa gerekli kaynak, kadro ve teknik heyet konusunda üzerimize düşeni yaptığımıza inanmakta ve bunu sezon boyunca devam ettireceğimizi belirtmek isteriz. Yenicami camiasına sesleniyor ve bu coşkulu yolda tribünleri doldurmaya ve bizlerle beraber her anını yaşamaya davet ediyoruz.

‘Futbol camiasının ve tüm halkımızın bayramını kutlarız’

Tüm futbol camiası için yeni sezonun krizsiz ve sağlıklı geçmesini diler futbol camiasının ve tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlar sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini dileriz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA