23 Nisan 2024
  • Lefkoşa12°C
  • Mağusa15°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara11°C

İŞYERİNDEN PARA ÇALMAKLA SUÇLANDI

İşyerinden para çalmakla suçlandı

30 Ağustos 2014 Cumartesi 13:24

(Kamalı Haber)- Çalışanı olduğu Kiler Süper market kasasında fiş iptali yaparak kasadaki parayı çaldığı iddiası ile tutuklanan kadın, tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şubede görevli polis memuru Mehmet Emin Doğan olayla ilgili bulguları aktardı. Doğan, zanlının 2014 Mart – Ağustos ayları içerisinde Gönyeli’de Mehmet Benliye ait Kiler Süpermarkette çalışmakta olan zanlının, kasa fişlerini iptal ederek nakit para çaldığı iddiasıyla tutuklandığını söyledi.

Doğan, zanlının 28 ağustos akşamı mahkeme emri ile tutuklandığını belirterek işyerindeki kamera görüntülerinin temin edilip incelendiğini ve zanlının kasa içerisinden para alırken görüldüğünü belirtti. Polis memuru Mehmet Emin Doğan mesele ile ilgili birçok kamera görüntüsü olduğunu ayrıca zanlının çalıştığı kasanın çift kasa olup yan kısmında çalışan kasiyerlerin gün içindeki değişimlerinden, zanlının bu suçu işlediğini görenler olduğunu söyledi. Doğan, mesele ile ilgili olarak iş yeri sahibinin toplam 16 bin TL değerinde fişin iptal edildiğinin tespit edildiğini belirterek başlatılan tahkikatın devam ettiğini ve soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Hale Ahmet Raşit zanlının tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA