26 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele21°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara22°C

İSTİSMARLA SUÇLANAN ÖĞRETMEN, ‘CANIM KAYNADI’ DEDİ

İstismarla suçlanan öğretmen, ‘canım kaynadı’ dedi

31 Mayıs 2016 Salı 12:14

Diyarbakır’da 8 ve 9 yaşlarındaki dört öğrenciyi istismar ettiği iddiasıyla tutuklanan 25 yaşındaki öğretmen A.D., savcılık sorgusunda verdiği ifadede “Bazı öğrencileri çok severdim. Bir defasında bir öğrencime sevgim o kadar ileri gitmişti ki, canım kaynadı. Beyaz tenli olduğundan, boynundan öpünce boynu morardı” dedi.

A.D. geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. İfadesinde 2015 yılından bu yana ücretli öğretmenlik yaptığını belirten A.D., 4 Mayıs günü okul müdürünün kendisini odasına çağırarak istismarla itham ettiğini söyledi:“Veli bir öğrenciyi kucağıma aldığımı ve uygunsuz vaziyette gördüğünü söyledi. Sınıfımın beden eğitim dersi vardı. Ben ve bir kız öğrenci sınıfta kalmıştık. Amacım ders göstermekti. Sınıfın kapısı kapalıydı. Ben bu sırada sandalyemi çekip oturdum. Sevmek ve motive etmek için kucağıma aldım. Birden kapı açıldı ve veli sınıfa girdi. Ben o an utandım ve kızardım.”

Olay ifade: ‘Çok güzel bir kızdır, şeker gibi gördüm, boynundan öptüm’

Tüm bunları ‘öğretmen, anne ve baba şefkatiyle’ yaptığını öne süren A.D. şöyle devam etti: “Üç kız çocuğunu daha kucağıma alıp ısırdığım, öptüğüm ve okşadığıma dair ifadeler verilmiş. Benim bu çocuklara karşı ayrı bir sevgim vardır. Özellikle bir kızı çok seviyorum. Çok güzel bir kızdır. Kendisini teşvik için bazen kucağıma alıp seviyor, okşuyor ve öpüyordum. Bir defasında sevgim o kadar ileri gitmişti ki canım kaynadı. Boynundan öptüğümden, beyaz tenli olduğundan boynu morardı. Annesi bu durumu sorduğunda kötü bir niyetimin olmadığını, kendisini şeker gibi gördüğüm için boynundan öptüğümü söyledim. Diğer öğrencileri de öpmüş olabilirim.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA