30 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa21°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele21°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

İŞTE NİKE'IN KENDİNİ BAĞLAYABİLEN AYAKKABISI (VİDEO)

Resmi oalrak duyuruldu

İşte Nike'ın kendini bağlayabilen ayakkabısı (video)

17 Mart 2016 Perşembe 09:57

Geleceğe Dönüş filminde gördüğümüz, kendisini otomatik olarak bağlayabilen ayakkabılar bir süre önce bize göz kırpmıştı. Nike, HyperAdapt 1.0’ı resmi olarak duyurdu.

Özellikle Geleceğe Dönüş filminin başrol oyuncusu Michael J. Fox, otomatik bağcıklı Nike MAG’i denedikten sonra, gözler Nike’ın bu ayakkabıyı gerçekten yapıp yapmayacağı konusuna çevrilmişti.

Sonunda bekleyiş bitti ve Nike, meşhur kendi kendine bağlanabilen bağcıklı ayakkabıların yapımına başlanacağını duyurdu.

Nike HyperAdapt 1.0 ile tanışın!

Nike Innovation Summit ile duyurulan HyperAdapt 1.0, firmanın gelişmiş, uyarlanabilir, otomatik bağlanan bağcık teknolojisini kullanan ilk ayakkabı olacak. Bununla birlikte herkesin sevdiği JordanAir Max veya diğer tarz ayakkabılar da bir gün bu teknolojiden faydalanabilecek.

Nike tarafından dikkat dağıtmayı düşürmek için yapılan bu teknoloji, ayakkabıyı giyen kişiye zaman kazandıracak. Ayakkabı giyildiği anda otomatik olarak bağcıkların sıkılması başlıyor. Yanlarında bulunan iki adet buton ile sıkma ve gevşetme yapılabiliyor.

2016 tatil sezonunda piyasaya çıkması beklenen ayakkabılar üç farklı renkte olacak. Firma henüz fiyat ile ilgili bir bilgi vermese de, başlangıç için satış işleminin sadece Nike+ üyelerine yapılacağı biliniyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA