26 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele23°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER BUNLAR MI? KADROYA BAKIN

İşte Benim Stilim ünlüler bunlar mı? Kadroya bakın

23 Aralık 2015 Çarşamba 12:47

İşte Benim Stilim ünlüler başlıyor. Bu hafta all starın final yapıp birincisini belirlemesinin ardından jüri de değişecek.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim ünlüler jürisinde Nur Yerlitaş'ın yerini Neslihan Yargıcı, Kemal Doğulu'nun yerini de Hakan Akkaya alacak. İşte Benim Stilim ünlüler jürisinde koltuğu değişmeyen iki isim ise İvana Sert ve Uğurkan Erez oldu.

ÜNLÜLER YARIŞMACILARI KİMLER?

Yarışmaya 'Ünlüler' ismi konulsa da aslında Asena dışında 'ünlü' tabirine uyan isim yok. İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu Acun Ilıcalı'nın yarışmalarından derleme oldu.

İşte Benim Stilim 'ünlüler' kadrosundaki isimler şunlar;

asena-kimdir-iste-benim-stilim-unlulerjpg

ASENA

İşte Benim Stilim ünlüler kadrosunda yer alan Simge Tertemiz dışındaki gerçek manadaki tek ünlü Asena. Ünlü oryantal da yarışma sever türden. Daha önce acun Ilıcalı'nın dans yarışması ile Survivor'da yer almıştı.

gizem-hatipoglu-kimdir-iste-benim-stilim-unluler-kadrosujpg

GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR?

Survivor ve Var Mısın Yok Musun yarışmacısı olan Gizem Hatipoğlu da Acun Ilıcalı'nın yarışmalarından çıkan isim. Gizem aynı zamanda Survivor All Star kadrosunda yer alan Hakan'ın da eşi.

iste-benim-stilim-unluler-serenay-aktasjpg

SERENAY AKTAŞ

Survivor 2014 ve Survivor All Star'da yarışmacısı. Futbolcu olan Serenay Aktaş Acun Ilıcalı'nın yarışmalarının müdavim ismi.

mehtap-yilmaz-kimdirjpg

MEHTAP YILMAZ KİMDİR?

Mehtap Yılmaz da ekranın yarattığı 'sözde' ünlülerden biri. Popstar Alaturka yarışması ile hatırlanan Mehtap Yılmaz İşte Benim Stilim ünlüler kadrosuna eklendi. Mehtap Yılmaz 1978 Rize doğumlu. Pavyonlarda şarkıcılık yapan Mehtap Yılmaz, erkeksi tavırları ile hatırlanıyor.

nil-karatas-kimdir-iste-benim-stilim-unlulerjpg

NİL KARATAŞ KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye yarışmacılarından olan Nil Karataş da İşte Benim Stilim ünlüler kadrosuna katıldı. Mühür isimli bir albüm yapan Nil Karataş daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılmış.

simge-tertemiz-iste-benim-stilim-unluler-kimdirjpg

SİMGE TERTEMİZ KİMDİR?

İşte Benim Stilim ünlüler kadrosuna dahil edilen Simge Tertemiz. Sunucu ve manken olan Simge Tertemiz 2002 "Best Model of Turkey" gelecek vadeden misyon ödülü, 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği kazandı. Çılgın Dershane filminde rol alan Simge Tertemiz özel hayatıyla magazin gündemine sık sık geldi.

2011 yılında 4,5 aylık hamile olduğu için 5 yıldır birlikteliği olan Murat Kadıoğlu ile yıldırım nikahıyla evlendi ve bu evlilikten Nail Kayra isminde çocuğu olmuştur. Bu sırada Murat Kadıoğlu'nun daha önceki eşinden bir çocuğu daha olmuş ve bunun sonucunda Simge ile Murat arasında başlayan şiddetli geçimsizlik mahkeme koridorlarına taşınmıştır. Simge Tertemiz ile Murat Kadıoğlu'nun evliliği 2014'te sona ermiştir.

merve-aydin-iste-benim-stilim-unluler-kadrosu-kimdirjpg

MERVE AYDIN

Survivor All Star yarışmacısı. Geçen sezon Acun Ilıcalı'nın gözde yarışmasında finale kadar gelmişti. Merve Aydın rekora sahip olan bir sporcu.

kurretulayn-matur-iste-benim-stilim-unluler-kadrosujpg

KURRETÜLAYN MATUR

İşte Benim Stilim 'ünlüler' kadrosuna eklenen Kurretülayn Matur da Acun Ilıcalı'nın Ütopya yarışmacılarından. Semih ile mastürbasyon görüntüleri çıkan Kurretülayn Matur, hayli sansasyon yaratmıştı. Ancak Kurretülayn'ı 'ünlü' saymak ne kadar gerçekçi?

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA