28 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa23°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele23°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

İSTANBUL’DA MORAL DEPOLAYACAKLAR...

Kanser tedavisi gören çocuklara near east den istanbul da moral gezisi

İstanbul’da moral depolayacaklar...

14 Haziran 2016 Salı 15:08

Toplumsal sosyal sorumluluğa proje bazlı katkılarını sürdüren Near East Bank’ın bir avuç duyarlı insanın gönüllü katkılarına değer katarak onkoloji tedavisi gören çocuklar için yürüttüğü yardım kampanyasında sona gelindi.

Gönüllü 3 annenin değerli katkıları, Girne Üniversitesi Vakıf Müdürü Mutlu Soykurt’un girişimleri, Magic Touch Copy Center ve profesyonel fotoğrafçılar Tijen Erol Yakup ve Mehmet Ali Serak’ın emekleri, Near East Bank’ın kucaklayıcı sponsorluğunda geçen yıl anneler gününde hayat bulan “Sevginin Tadı Tuzu” adlı yemek kitabının 2 bin adetlik satışında sona gelindi.2000 adet kitap satışından elde edilen toplam gelir 100,000.00 TL çocukların hesaplarında toplanarak, hediye çekleri ve çeşitli etkinliklerle toplanan miktarlar Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören 17 çocuk için açılan “gülücük hesaplara” yatırıldı.

Düşlerdeki İstanbul

Anlamlı projeye kaynak teşkil eden “Sevginin Tadı Tuzu” yemek kitabının satış gelirinin bir kısmı ile çocuklar ve aileleri için İstanbul’a moral gezisi organize edildi. Near East Bank bu kez Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği adına başkan Adem Kuyumcu ile işbirliği yaparak seyahat edebilecek durumdaki çocuklar ve ailelerini İstanbul’a götürdü.

Sevginin Tadı Tuzu kitabına emekleriyle hayat verenler, çocukların aileleriyle birlikte düşlerindeki İstanbul’u yaşamalarına tanıklık edecekler.  Miniatürk – Koç Müzesi – Akvaryum – Florya Rekreasyon Alanlarının da programda yer aldığı geziye ilişkin açıklama yapan Proje koordinatörü Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt,  “ailelerin ve çocukların mutluluğu, bizlerin en büyük gurur kaynağıdır. Böylesine anlamlı bir projeye katılan ve projenin en başından en sonuna kadar her türlü desteğiyle bana yardımcı olan tüm yüce gönüllü anneleri kutlarım, bir yılı aşkın bir süredir kitabın satışı ve projenin desteklenmesi için uğraş veren herkese çok teşekkür ederim” dedi. Bu müjdeli haberi aileler ve çocuklarla paylaşmak ve organizasyonu başlatmak için Near East Bank Dereboyu Şubesi’nde bilgilendirme toplantısı yapıldığını anlatan Near East Bank Halkla İlişkiler Sorumlusu Hayriye Dolmacı “uğraşlarımız çocukların gülerek büyümesi sevgiyle yaşaması içindir” diyerek sözlerini tamamladı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA