19 Nisan 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele20°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

İŞKENCECİ ÜVEY ANNEYE 46 YIL

İşkenceci üvey anneye 46 yıl

24 Aralık 2015 Perşembe 10:14

1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 16 Aralık tarihinde görülen davada üvey anne Songül A.’ya yaralama, eziyet ve cinsel istismardan toplam 46 yıl hapis cezası verilmişti. Baba Akif A.’nın eve yerleştirdiği kamera tarafından kaydedilen görüntülerde üvey anne Songül A.’nın, 5 yaşındaki erkek çocuğu I.A.’ya uyguladığı şiddet adeta insanın kanını dondurdu.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN BAĞIRSAKLARINI YIRTTI

5 yaşındaki I.A.’yı altını ıslattığı gerekçesiyle ayaklarının arasında sıkıştıran Songül A., küçük I.A.’nın ağız ve burnunu elleriyle kapatarak boğmaya çalıştı. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde üvey anne Songül A., 5 yaşındaki I.A.’yı çeşitli tarihlerde altını ıslattığı gerekçesiyle tekme ve yumruklarla dövdükten sonra, eline aldığı oklava ile küçük çocuğun bağırsaklarını yırttı.

5 yaşındaki I.A.’yı yerden yere atan ve sürükleyen üvey anne Songül A., 7 yaşındaki kız çocuğu İ.A.’ya da aynı şiddeti uygulamaktan kaçınmadı. Altını ıslattığı gerekçesiyle 7 yaşındaki İ.A.’yı da yerden yere atarak dövdü.

SORUNLARI VARMIŞ!

Baba Akif A.’nın görüntüleri izlemesi ve şikayetçi olması sonrasında tutuklanan üvey anne Songül A., "Benim de o zamanlar psikolojik sorunlarım vardı. Ben de eziyet gördüm. Çocuklara eziyet ettiğim için pişmanım" diye ifade vermişti. Baba Akif A. ise, uygulanan şiddet ve eziyetten dolayı 5 yaşındaki I.A.’nın iki ay hastanede yattığını ve tedavi gördüğünü söyleyerek, üvey anne Songül A.’nın cezalandırılmasını istemişti.

https://www.youtube.com/watch?v=1YKzJeBQquE

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA