19 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

İSKELE’DE CTP-BG'NİN ADAYI BELLİ OLDU: BİLEN SAYILI BOZKIRLI

İskele’de CTP-BG'nin adayı belli oldu: Bilen Sayılı Bozkırlı

03 Mayıs 2014 Cumartesi 14:28

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler, 29 Haziran Yerel Seçimlerinde İskele’de bölgenin sevilen siması Bilen Sayılı Bozkırlı’yı aday gösterme kararı aldı.

 

30 Nisan gecesi toplanan Parti Meclisi’nin aldığı kararla onaylanan adaylık, bölgede de heyecan yarattı. İskele’ye kadın eli değeceğini düşünen partililer, Bozkırlı’nın seçimin galibi olacağına inandıklarını belirttiler.

Kararın ardından açıklama yapan CTP İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı, kendisine duyulan güvenden dolayı partililere teşekkür ederek bölgenin statükodan kurtulacağını ve İskele’nin yıldızlı belediyecilikle tanışacağını söyledi. Seçim yarışına iddialı başlayan Bozkırlı, daha önce aday gösterilen ve sağlık nedenleriyle yarıştan çekilmek zorunda kalan Çağan Coşkuner’in de yanında olduğunu, hatta babasının belediye meclis üyesi olacağını ve hep birlikte İskele için çalışacaklarını söyleyerek, “İskele’yi tek yumruk olarak kazanacağız. UBP’nin bölgedeki yıllar yılı süren politikalarına son vererek sosyal adaleti yaratacağız” dedi. Bozkırlı bu zorlu görevde tüm İskele halkının desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyerek bölge için hayata geçireceği projeleri kamuoyuyla yakında paylaşacağını kaydetti.

BİLEN SAYILI BOZKIRLI KİMDİR?

1980’de Mağusa’da doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. KIBES Yönetim Kurulu’nda görev aldı. 2009 yılından beridir kendi işyerinde çalışıyor. Evli ve iki çocuk annesi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA