27 Nisan 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele23°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

İSKELE BELEDİYESİ’NE NEZAKET ZİYARETİ

İskele belediyesi’ne nezaket ziyareti

26 Ekim 2015 Pazartesi 14:08

İskele Maarif Anaokulu Okul Aile Birliği’nin yeni yönetimi İskele Belediye Başkanı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

14 Ekim’deki toplantıda oy birliği ile Okul Aile Birliği Başkanlığına getirilen Moran Açıkada’nın öncülüğünde İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na gerçekleşen ziyarete AS Başkan Ercüment Evlat ve yönetimden Altunç Orkun’un yanı sıra İskele Maarif Anaokulu Sorumlu Öğretmeni Oya Öztürk de eşlik etti.

AÇIKADA: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN HEP BERABER ÇALIŞIYORUZ

Bu sabah (26 Ekim) gerçekleşen ziyarette konuşan İskele Maarif Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Moran Açıkada, var olan sorunların çözümü için çalıştıklarını söyledi. İskele Belediyesi’nin de bu anlamda kendilerine her zaman destek olduğunu belirten Açıkada, Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na katkılarından ötürü teşekkür etti.

SADIKOĞLU: EĞİTİME OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Her bir çocuğun kendileri için önemli olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise elimizden geldiğince eğitime katkı anlamında desteğimiz sürecektir dedi. Yeni yönetime başarı dileklerini de sunan Sadıkoğlu, birlikten kuvvet doğar inancı ile hareket ettiklerini, İskele Maarif Anaokulu Okul Aile Birliği ile sorunların üstesinden de bu inançla geleceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından İskele Maarif Anaokulu Sorumlu Öğretmeni Oya Öztürk, ziyaretin anısına İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na çiçek taktim etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA