28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ, YARKÖY’DEKİ YAŞLILARI ZİYARET ETTİ

İskele Belediyesi Sağlık Birimi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Yarköy’deki yaşlıları ziyaret etti.

İskele Belediyesi Sağlık Birimi, Yarköy’deki yaşlıları ziyaret etti

21 Mart 2023 Salı 16:38

İskele Belediyesi Sağlık Birimi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Yarköy’de başlattığı Yaşlılar Haftası ziyaretlerini bu hafta İskele ve 20 köyde sürdürecek. 

İskele ve 21 köyüne evde sağlık hizmeti sunan İskele Belediyesi Sağlık Birimi’nin ilk durağı Yarköy’de rutin sağlık kontrolleri de yapıldı.

SADIKOĞLU: “YAŞLILARIMIZIN DUASI VE GÖLGESİ BİZE YETER”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir de mesaj yayımladı. “Yaşlılarımızın duası, gölgesi bize yeter. Allah, onları başımızdan eksik etmesin” diyen Sadıkoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız, tüm yaşanmışlıkları ile asla inkâr edemeyeceğimiz geçmişimizdir. Örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Bu bilinç ile milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, hepimizin öncelikli görevidir. Bu vesileyle tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyor, tüm yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, ellerinden saygıyla öpüyorum.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA