25 Nisan 2024
  • Lefkoşa34°C
  • Mağusa32°C
  • Girne29°C
  • Güzelyurt35°C
  • İskele32°C
  • İstanbul24°C
  • Ankara24°C

İSKELE BELEDİYESİ 10. PLAJ HENTBOL TURNUVASI’NA GERİ SAYIM BAŞLADI

Denizi, sahili ve kumsalı ile göz dolduran İskele Belediyesi Makenzi Halk Plajı’nda bu yıl 10.su düzenlenecek olan İskele Belediyesi plaj hentbol turnuvası, yine renkli görüntülere sahne olacak.

İskele Belediyesi 10. Plaj Hentbol Turnuvası’na geri sayım başladı

18 Ağustos 2016 Perşembe 13:58

20-21 Ağustos’ta düzenlenecek turnuva Dans Fm ve Enerji Fm üzerinden de canlı yayınlanacak.

İSKELE BELEDİYESİ’NDEN SPORCULARA TAM DESTEK

İskele Belediyesi’nin katkıları ile bu yıl sezonun ikincisi düzenlenecek olan 10. plaj hentbol turnuvası; yıldızlar ve büyükler olmak üzere dört kategoride başvuru kabul ediyor. Başvuruları 15 Ağustos’ta başlayan turnuvaya ilgi de bir hayli yoğun. Hal böyle olunca Hentbol Federasyonu yetkilileri de takım sayılarına sınırlama getirmeyi planlıyor.

SADIKOĞLU: “SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 20 ve 21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan İskele Belediyesi 10. Plaj Hentbol Turnuvasına bir kez daha ev sahipliği yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Bu tür etkinlerin gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığını, daha sağlıklı bireyler yetişmesine olanak sağladığına dikkat çeken Sadıkoğlu böylesi anlamlı etkinliği İskele Belediyesi Makenzi Halk Plajı’nda düzenleyen KKTC Hentbol Federasyonu yetkililerine teşekkür etti. İskele Belediye Başkanı, spora ve sporcuya desteklerinin her zaman süreceğini de sözlerine ekledi.

SON BAŞVURU 19 AĞUSTOS’TA

20 Ağustos Cumartesi ve 21 Ağustos Pazar günleri düzenlenecek İskele Belediyesi 10. Plaj Hentbol Turnuvasına katılmak isteyenler 223 62 77 ya da Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön’e 0533 8646171 ve Genel Sekreter Yenel Sarp’a 0533 8618944 numaralı telefondan 19 Ağustos Cuma gününe kadar kayıt yaptırabilirler

TURNUVA SÜRESİNCE LEFKOŞA’DAN OTOBÜS KALKACAK

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından İskele Belediyesi ile Federasyon, turnuvaya katılmaya hak kazanan sporcular ile sporseverleri Makenzi Halk Plajı’nda düzenlenecek Plaj Hentbol Turnuvası’na ulaşımını kolaylaştırmak için Lefkoşa’dan 20 ve 21 Ağustos sabahı saat 07.30’da Atatürk Spor Kompleksi Hentbol Federasyonu önünden otobüs kaldıracak. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA