20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

İMO YAPI DENETİMİ EĞİTİMİ'Nİ TAMAMLADI

İnşaat Mühendisleri Odası’nin duzenledigi Yapı Denetimi konulu Meslek İçi Eğitim Semineri 25 - 26 Nisan 2016 tarihlerinde, KTMMOB Konferans Salonun'da gerçekleştirildi

İMO Yapı Denetimi Eğitimi'ni tamamladı

28 Nisan 2016 Perşembe 15:56

Seminer kapsamında, inşaat sahalarındaki yapı denetimi uygulamalarına yönelik pratik ve teorik bilgiler 5 ana başlık altında katılımcılara aktarıldı.

Seminerin açılış bölümünde, İMO Başkanı Seran AYSAL bir konuşma gerçekleştirdi. Sn Aysal konusmasında; Bakanlar Kurulundan geçen ve KKTC genelinde uygulamaya başlanan “Yapı Denetim/Mesleki Kontrollük Uygulama Prensipleri ve Süreci” “İMO Mesleki Kontrollük Tüzüğü 2015” ve İnşaat Mühendislerinin yapı denetim sistemi sürecinde sorumlulukları hakkında bilgiler verdi. Konuşmasının devamında Sn Aysal, Yapı Denetim sisteminin doğru ilerlemesinde İMO ve üyelerinin ana unsur olduğunu ve gereğinin en iyi şekilde yapılması için çalışmalarına ara vermeden devam edileceğini belirtti.

İMO Eğitim Seminerinin diğer oturumlarında: Yapı Denetim Eğitim Koordinatörü Özgün Akcan “Betonarme Yapılarda Kalıp Sistemleri”, “Betonarme Elemanlarda Doğru Donatı Düzenleme ve Kontrol”, İMO Yönetim Kurulu ve Komite üyesi Aydın Öztemel “ Yapı Denetimi Sürecinde Kontrol Mühendisince Yürütülecek Çalışmalara İlişkin Temel Hususlar”, Komite üyesi  Nidai Kandemir “ Beton Kalitesinin Denetimi” ve İSG Komite Koordinatörü ve Komite üyesi Gülcan Kulle Yalınca ise “İnşaat Sektöründe İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı” konularında sunumlarını gerçekleştirldiler. Seminer sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA