29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa16°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

İLETİŞİMCİLER KEP FIRLATTI

İletişimciler kep fırlattı

14 Temmuz 2014 Pazartesi 12:35

Yakın Doğu Üniversitesi Mezunlarını Uğurlamaya Devam Ediyor. 2013-2014 İletişim Fakültesi Mezunları Diplomalarını Törenle Aldı

Yakın Doğu Üniversitesi 2013-2014 İletişim Fakültesi Mezunları İletişim Kompleksi Turuncu Salonda düzenlenen görkemli törenle diplomalarını aldı. Törene YDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fahreddin Sadıkoğlu, Eğitim Bilimleri Enstitüsü  Prof.Dr. Orhan Çiftçi, İletişim Fakültesi Dekan vekili Doç.Dr. Gökçe Şekeroğlu, Öğretim Üyeleri, Öğrenciler ve aileleri katıldı.

İletişim Fakültesi mezun öğrencilerinden Gazetecilik Bölümü ve Fakülte birincisi Selem Kaplan yaptığı konuşmada; “Üniversiteli olmanın ayrıcalıklı olduğu söylenir hep. İletişim Fakültesi öğrencisi olmak bambaşka bir ayrıcalık. ilk geldiğimizde eğitim sisteminin ezberci ve tek tipleştirici mantığının bir eseri olarak karşınızda duruyorduk. Tek soru tek cevap mantalitesinin yarattığı öğrenciler olarak geldiğimiz bu fakültede düşünen ve araştıran, okuyan ve yorum yapan, yaratıcı, yetenek ve atak olma bileşenlerinin mevcut olunması gerekliliğini kısa zamanda görerek 4 yıllık bir serüvene atıldık. Tüm arkadaşlarım ve kendim için dilerim ki, başarının sadece not ortalamalarıyla, unvanlar ve etiketlerle sınırlı olmadığı gerçeğini hayat yolunuz boyunca unutmaz ve özde mutluluğu yakalamak için çabalarsınız. Çünkü asıl olan ne hissederek yaşadığınızdır” dedi.

İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç.Dr. Gökçe K. Şekeroğlu, ise konuşmasında, “Eğitim-Öğretime 1997 yılında başlayan fakültemizin en önemli misyonlarından biri olan; Toplumsal konulara duyarlı, sorumluluk bilincine sahip, araştıran, sorgulayan, etik değerlere uyan ve iletişim süreçlerinin tüm boyutlarını bilen bireyler yetiştirmeyi başardığımızı düşünüyorum” dedi.

YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahreddin Sadıkoğlu ise İletişimin ne kadar önemli olduğuna değinerek, siz dünyayı değiştiren insanlarsınız dedi.  Prof.Sadıkoğlu, iletişimcinin kendi mesleğini bilmenin yanında dünyanın gündemini ekonomiyi, teknolojiyi, dünyadaki tüm gelişmeleri bilmekle yükümlü olduğunun altını çizdi. Öğrencilerin eğitimlerini sağlamasında çok büyük emekleri geçen önce ailelere daha sonra öğretim görevlilerine teşekkür eden Prof. Sadıkoğlu öğrencilere seslenerek bugünden itibaren hayatınızda yeni sayfalar açmak üzere olduğunuzun farkında olun ve çok çalışarak kendinizi geliştirmeye devam edin dedi.

Ardından diplomalar sırasıyla öğrencilere takdim edildikten sonra keplerin havaya atılması ile tören sona erdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA