24 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

HİGUAİN, İKİNCİ DENEMESİNDE KARANTİNADAN KAÇTI

Higuain, ikinci denemesinde karantinadan kaçtı

Higuain, ikinci denemesinde karantinadan kaçtı

23 Mart 2020 Pazartesi 17:24

3 yeni tip Koronavirüs vakasına rastlanan Juventus'un Arjantinli futbolcusu Gonzalo Higuain karantina kurallarını uymadı ve ikinci denemesinde ülkesine kaçmayı başardı. Yıldız oyuncunun kanser hastası annesini yalnız bırakmamak için 14 günlük karantina süresinin 7. gününde ülkesine gitmesi şaşkınlık yarattı.

Geçen günlerde ülkesi Arjantin’e uçmak için havalimanına giderken polis tarafından yakalanarak evine gönderilen Higuain, karantina kurallarını çiğnedi. Avrupa'da Koronavirüs'ten en çok etkilenen İtalya'da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, 14 gün kuralına uymadı ve 7. günün ardından ülkesi Arjantin'e döndü.

Higuain'in Arjantin'e dönmesinin sebebiyse kanser hastası annesinin yanında olmak istemesi.

Daily Mail'in İtalyan kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Higuain'in ülkesine dönmesine Juventus izin verdi. Ancak Higuan'in avukatı Rinaldo Romanelli, Juventus'un bu kararını ve tecrübeli forvetin bu davranışlarını şaşkınlıkla karşıladı.

"Higuain kaçmadı, istenmeyen süreçte annemizin yanında oldu"

Romanelli'ye ilk tepki, kardeşi Nicola Higuain'den geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan kardeş Higuain, "Annemiz kanserle mücadele ediyor. Gonzalo, test sonucu negatif çıkmasının ardından seyahat etti. Her Arjantinli gibi karantina kurallarına uymaktadır. Higuain kaçmadı, istenmeyen süreçte annemizin yanında oldu" dedi.

Geçen günlerde Gonzalo Higuain'in takım arkadaşları Paulo DybalaBlaise Matuidi ve Daniele Rugani'nin Koronavirüs test sonuçları pozitif çıkmıştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA