18 Mayıs 2024
  • Lefkoşa31°C
  • Mağusa31°C
  • Girne27°C
  • Güzelyurt32°C
  • İskele31°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C

HEYECAN BAŞLADI

Heyecan Başladı

02 Haziran 2015 Salı 08:25

2015 Erkekler Bocce Ligi’nin ilk haftasında en çok konuşulan oldular 

Sekiz takımın mücadele ettiği 2015 Erkekler Bocce Ligi’nin ilk haftasında Deniz Plaza Bocce Takımı, giydiği ilginç forma ile en çok konuşulan takım oldu.

Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) tarafından düzenlenen 2015ErkeklerBocceLigi, yeni takımlar, yeni formalar ve yeni bir heyecanla başladı.

Sekiz takımın mücadele ettiği 2015 Erkekler Bocce Ligi’nin ilk haftasında Deniz Plaza Bocce Takımı, giydiği ilginç forma ile en çok konuşulan takım oldu.

Deniz Plaza’nın renkleri olan mavi beyaz renklerin hakim olduğu formanın ön tarafında, bocce topu bocce yazısının içine konuldu ve boccenin hareketini simgeleyen alevler formayı renklendirdi.

Sporcuların isimlerinin de yer aldığı arka kısımdaki karikatürde ise, belini tutan yaşlı bir sporcusunun bocce topunu atması yer almış.

Ligin ilk haftasında rakibi Küçükkaymaklı takımına 3-0 mağlup olmalarına rağmen; Deniz Plaza Bocce Takımı sporcuları Orçun Latifoğlu, Yücel Yazgın, Emir Kasapoğlu, Hüseyin Orakçıoğlu ve Ahmet Çavuş formalarıyla gurur duydular.

Deniz Plaza Bocce Takımı yarınki 2015 Erkekler Bocce Ligi 2’nci haftasında ilk haftanın flaş takımı Lefkoşa Darts Birliği ile karşılaşacak.

2015 Erkekler Bocce Ligi 2’nci hafta programı:

3 Haziran 2015, Çarşamba (Saat 18:00)

Vadili Herkes İçin Spor Derneği – Küçükkaymaklı

Deniz Plaza – Lefkoşa Darts Birliği

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi – Güzelyurt Halk Müziği Derneği

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA