29 Nisan 2024
  • Lefkoşa18°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

HENTBOLDA FİNALİN ADI UKÜ – YDÜ

HENTBOLDA FİNALİN ADI UKÜ – YDÜ

13 Mayıs 2015 Çarşamba 09:13

Hentbol büyük erkekler ligi yarı final karşılaşmasının ikinci maçında UKÜ rakibi DAÜ’yü yenerek adını finale yazdırdı

 UKÜ 28 – DAÜ 25

Yer: UKÜ Arena Spor Salonu

Hakemler: Murat Özyay, Varol Baykara

İlk Yarı: 13 – 14

UKÜ: Gürkan, Cihan (1), Veli (6), Erdi, Tuğberk (3), Hasan (2), Kemal (2), Çağrı (5), Vural (4), Celal (3), İbrahim (2), Tansu, Sezer, Arda, Engin, Ersen.

DAÜ: Hüseyin, Halil (1), Hüseyin, Bekir (8), Celil (3), Salih (2), Buğra, Samet (8), Yunus, Doğu, Yüksel, Osman, Ahmet, Mehmet (3),

UKÜ Arena Spor Salonunda oynanan Hentbol Büyük Erkekler Ligi Yarı Final ikinci maçında UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) ile DAÜ (Doğu Akdeniz Üniversitesi) karşılaştı.

Yarı Final ilk maçında UKÜ rakibi DAÜ’yü 29 – 22 yenerek seride durumu 1 – 0’a getirmişti. UKÜ bu karşılaşmayı da kazanarak adını finale yazdırmak istiyordu. DAÜ ise kaybettiği Yarı Final ilk maçın hem rövanşını almak, hem de seride durumu 1 – 1’e getirmek istiyordu. Bu düşüncelerle sahaya çıkan her iki takımda karşılaşmaya kontrollü başladı. Karşılaşmanın onbeşinci dakikasından sonra DAÜ daha etkili bir oyun sergileyerek ilk devreyi 14 – 13 önde tamamladı.

İkinci devrede toparlanan UKÜ artarda bulduğu hızlı hücumlarla biranda öne geçti ve karşılaşmayı 28 – 25 kazanarak adını finale yazdırdı. UKÜ Finalde YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) ile karşılaşacak.

 

BÜYÜK BAYANLARDA BU AKŞAM

YARI FİNALDE DAÜ - UKÜ İLE KARŞILAŞACAK

Hentbol Büyük Bayanlar Yarı Final karşılaşmasında DAÜ (Doğu Akdeniz Üniversitesi) ile UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) takımları saat 19:00’da UKÜ Arena Spor Salonu’nda karşılaşacak. Kazanan takım finale kalma adına büyük bir avantaj yakalamış olacak.

  1. Lefkoşa Türk Belediyesi Gençlik ve Spor Festivali

Çim Hentbol turnuvası kayıtları başladı

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin sponsorlüğünde Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenecek 1. LTB Gençlik ve Spor Feativali Çim Hentbol Turnuvası kayıtları başladı.

U19 ve U17 olmak üzere kız-erkek dört kategoride gerçekleşecek turnuvaya katılımın yüksek olması bekleniyor. Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan federasyon lokali önündeki çim alanda yapılacak  turnuva 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleşecek. Kayıt için isteklilerin 14:00-18:00 saatlerinde 2236277 nolu telefona veya birzat federasyona başvurması gerekiyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA