26 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele23°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

“HEDEFİMİZ KALİTELİ EĞİTİM”

Bakan Dürüst, Lefke Belediye Başkanı Kaya ve Lefke bölgesindeki bazı sivil toplum örgütü temsilcilerini kabulünde vurguladı

“Hedefimiz kaliteli eğitim”

30 Temmuz 2015 Perşembe 14:20

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, Lefke Gazi Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri ve Lefke Bölgesinden bazı sivil toplum örgütü temsilcilerini kabul etti.

Kabulde konuşan Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, bölge okulları hakkında Bakan Dürüst’e bilgi vermek ve bölgenin önemli okullarından bir tanesi olan Lefke Gazi Lisesinin durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmaya geldiklerini söyledi ve bakanlık görevine başlayan  Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst’ü tebrik etti.

Kabulde okul aile birliği üyelerinden okulun sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, gelecek hafta, sorunları yerinde görmek amacı ile Lefke Gazi Lisesi’ni ve diğer bölge okullarını ziyaret edeceğini belirtti.

Bakan Dürüst, yeni öğretim yılı öncesi “yeni öğretim yılında hedefimiz kaliteli eğitim olacak. Bu konuda okullar açılmadan çalışmalara süratle başlayacağız” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Lefke Gazi Lisesi’nin, KKTC’de çok önemli yerlere gelmiş birçok ismi mezun vermesinden dolayı çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “KKTC’deki tüm okullar benim için aynı öneme ve değere sahiptir. Ben Milli Eğitim Bakanı olarak, Bakanlığımıza bağlı tüm okullarımızın gerek altyapı gerekse de eğitim kalitesi olarak geliştirilmesi yönünde hiç bir girişimden kaçmayacağız. Ancak sadece bizim Bakanlık olarak girişimde bulunmamız yeterli değildir. Okulun bulunduğu bölge halkının da aynı hassasiyetle girişimde bulunarak, okulun kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunması gerekmektedir” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA