19 Nisan 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Mağusa25°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele25°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara24°C

HAYVAN OTELİ HİZMETE GİRİYOR

Hayvan oteli hizmete giriyor

13 Mayıs 2014 Salı 15:21

Mağusa’da tam teşekkülü, hayvan oteli hizmete giriyor. Vatandaşlar tatile gidecekleri zaman evcil hayvanlarını gönül rahatlığı ile hayvan oteline bırakabilecek.

Turgut ÇALICI

Ülkemizde ilk ve tek hayvanat bahçesi olma özelliği gösteren Mağusa Hayvanat Bahçesi, artık hayvan oteli olarak hizmete giriyor. Mağusa Belediye binasının hemen karşısında bulunan hayvan oteli sayesinde, artık tatile gidecek olan vatandaşlar, ev hayvanlarını gönül rahatlığı ile veteriner ve kamera kontrolünde görevlilere teslim edebilecek. Bu uygulama, çok büyük bir ihtiyaca cevap verecek. Hayvanat bahçesi bünyesinde, pet shop, kafeterya, hayvan oteli olarak farklı hizmetlerde sunuluyor.

Önceliğimiz aileler

İşletmenin direktörü Davut Aksular, Detay’a yaptığı açıklamada, ailelerin çocukları ile birlikte ziyaret edebilecekleri bir mekan oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Davut Aksular açıklamasında, pet shopun yanı sıra, kafeterya hizmetleri de vereceklerini, çocukların hayvanat bahçesinde hayvanları incelrken, öğrenme ve daha uzun vakit geçirme şansını yaşayacaklarını vurguladı.

Veteriner kontrolünde bakım

İşletmeci Aksular, hayvanat bahçesinde sergiledikleri hayvanların yanı sıra şimdide hayvan otelini hayata geçirmek üzere olduklarını kaydetti. Bünyelerinde veterinerlerinin de bulunduğunu vurgulayan Aksular, vatandaşların gönül rahatlığı ile hayvanlarını bu otele teslim edebileceklerini ve istedikleri zaman görevli personelden hayvanları hakkında detaylı bilgileri, telefoniyen alabileceklerini söyledi.

Tatiller daha rahat geçecek

Aksular huzurlu, dengeli ve pozitif enerji ile dolu, bir mekanda, evcil hayvanların otele bırakılabileceğini, tatil veya iş seyahatlerinde, evcil hayvanların bu güvenli mekanda hoş vakit geçireceğini ve bundan sonra tatillerin daha rahat geçeceğini söyledi.

Aksular “biz güvenli bir mekan yaratıyoruz” dedi ve şunları kaydetti;

“vatandaşların evlerinin rahatlığını ve evdeki ilgiyi aratmayan bir ortamda, hayvan bakımı konusunda profesyonel çalışanların, bu misafirlerimizle sevgi ve tutku ile ilgileneceği ikinci bir yuva oluşturacağız. Konaklama için geniş odaları, gün boyunca özgür kalmaları, geniş oyun alanları, kolay ulaşım, birebir ilgi, aktiviteler, güvenli bahçesi ve evlerini aratmayan sıcak atmosferi ayırt edici özelliklerinden sadece bazıları” şeklinde konuştu. “Nerede olursanız olun online kamera sistemi ile dostunuzu izleyebilirsiniz. Kısacası, kediniz ya da köpeğiniz için huzurlu, güvenilir, eğlenceli ve mutlu olacağı bir mekan tasarladık” dedi.

Davut Aksular, kendi himayelerindeki pet shopları ve özellikle hayvanat bahçesi işletme deneyimlerinin, kişilerin ev hayvanlarına nasıl bakılacağının en önemli göstergesi olduğuna da vurgu yaptı.

(HAYVAN)

Dikmen Gençlik Merkezi tanıtım gecesi düzenledi

Sanat, spor, eğitim, sosyal ve kültürel alanda hizmet vermek amacı ile kurulan Dikmen Gençlik Merkezi (DİGEM), düzenlenen tanıtım gecesiyle kuruluşunu ilan etti.

Dikmen Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen gecede konuşma yapan Dikmen Gençlik Merkezi Başkanı Umut Canar, Dikmen Gençlik Merkezi’nin, sanat, spor, eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetler düzenleyerek gençlerin kendilerini geliştirmelerinde ve boş zamanlarını daha verimli hale getirmek amacıyla kurulduğunu söyledi.

Canar, Dikmen Gençlik Merkezi’nin sadece Dikmenli gençlerin değil ülke gençlerinin tümüne hitap etmekle birlikte, Dikmen’de ülke gençlerine yönelik kalıcı bir marka oluşturmayı hedef aldıklarını ifade etti.

Gecenin sonunda Dikmen Gençlik Merkezi Halk Dansları ekiplerine katılım belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

(DIK..)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA