25 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa21°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele21°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C

HARMANCI’DAN “VATANDAŞLA 5 DAKİKA”

Harmancı’dan “vatandaşla 5 dakika”

09 Temmuz 2014 Çarşamba 12:57

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, her perşembe 15.00 ile 20.00 saatleri arasında, belediye binasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinleyecek. Lefkoşa Türk Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, “Vatandaşla 5 Dakika” isimli buluşmaların ilki 17 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından perşembe günleri gerçekleştirilecek “Vatandaşla 5 Dakika” isimli buluşmada her vatandaşa 5 dakika ayrılacak. Görüşmede “Beyaz Masa” personeli de hazır bulunup şikayetlerin ivedilikle çözümüne katkı sağlayacak.

Görüşmelerin kayıt usulüyle olacağı belirtilirken, LTB Başkanı Harmancı ile görüşmek isteyen vatandaşların LTB’nin 2285221 (dahili 1111-1112) numaralı telefonlarından, LTB Halkla İlişkiler Birimi’ne başvurmaları gerektiği kaydedildi.

Harmancı ve Meclis Üyeleri, çalışanları dinledi

Öte yandan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, çalışanlarla bir araya geldi. LTB Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Spor Salonu’nda önceki gün gerçekleşen görüşmede Başkan Harmancı’nın kısa konuşmasından sonra çalışanlar söz alarak belediye ile ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi.

Açıklamada, görüşme sonrasında çalışanların belediyeyle ilgili dağıtılan anketi doldurarak sandıklara attıkları, yeni yönetimin de çalışanların görüşlerini değerlendireceği kaydedildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA