19 Nisan 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Mağusa25°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele25°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara24°C

HARMANCI VE EKİBİ TÜRK-SEN’İ ZİYARET ETTİ

Harmancı ve ekibi Türk-Sen’i ziyaret etti

03 Haziran 2014 Salı 16:35

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Mehmet Harmancı ve ekibi, seçim çalışmaları çerçevesinde Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu’nu (Türk- Sen) ziyaret etti.

TDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Mehmet Harmancı ziyarette yaptığı konuşmada, sendikalarla ortak mücadele alanlarının nasıl daha ileriye götürüleceğini, işbirliği süreçlerinin nasıl geliştirilebileceğini konuşmak amacında olduklarını söyleyerek, projelerine dair açıklamalarda bulundu.

LTB’nin çok ciddi sorunlarla boğuştuğunu, diğer sorunların yanı sıra, LTB’nin 8 milyona yakın elektrik borcu olduğunu, zaman zaman telefonla ilgili ciddi sıkıntılar yaşandığını ifade eden Harmancı, “iş bilmez ve yanlış uygulamaların” faturasının sürekli halka kesildiğini, bunu kabul etmenin ve onaylamanın kabul edilemez olduğunu kaydetti.

Çalışanı ile barışık, sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı ödemeleri yapılan yeni bir dönem inşa etmek amacında olduklarını belirten Harmancı, “LTB’yi bataktan mucize formüller değil, doğru ekonomik program düzlüğe çıkaracaktır” dedi.

Harmancı, Belediyenin idari anlamda da yeniden yapılandırılması zorunluluğu olduğunu söyledi. Mali programlar uygulanırken, toplum ile Lefkoşalı’nın hizmet alabileceği standartların da yerleşebileceğini belirten Harmancı, “Yürürken sakız çiğneyebileceğimizi de vatandaşa göstermek zorundayız “ dedi.

Harmancı, projeleri hayata geçirirken, toplumun tüm kesimleri ile işbirliği içinde olacakları sözü verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA