20 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C

HARMANCI PROJELERİNİ PAYLAŞTI

Harmancı Projelerini Paylaştı

27 Mayıs 2014 Salı 14:04

Harmancı, seçim ziyaretleri sırasında lefkoşa için projelerini açıkladı

Harmancı: “açık pazar’ın altyapısı tamamlanmış bir yere taşınması ve yeni bir lefkoşa terminali için projelerimiz var....”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ile Baraka Kültür Merkezi’nin Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) için belirlediği ortak başkan adayı Mehmet Harmancı, yaklaşan yerel seçimlere yönelik ziyaretleri sırasında, Lefkoşa için projelerini açıkladı.

Harmancı, Lefkoşa’daki Açık Pazar’ın, altyapısı tamamlanmış bir yere taşınması için çalışmaları olduğunu belirtti.

Lefkoşa terminali için de bir projeleri olduğunu kaydeden Mehmet Harmancı, “Yeni Terminal, özel girişim işbirliğinde, yap-işlet-devret modeliyle, proje yarışması yapılarak bölgedeki yapılanmaya uyumlu şekilde yeniden inşa edilecek. Kaymaklı bölgesinden Mehmet Akif Caddesi’nin sonuna kadar olan güzergah Lefkoşa’da yeni bir çekim merkezi oluşturacak” dedi.

TDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Mehmet Harmancı ve ekibi, seçim çalışmaları çerçevesinde dün, Lefkoşa Terminal bölgesinde kurulan Açık Pazar’ı ziyaret ederek, esnafla sohbet etti; sıkıntıları dinledi.

Terminal bölgesinde kurulan Pazar’da altyapı eksiklikleri olduğunu ve esnafın bu nedenle zorluklar yaşadığını savunan Harmancı, Otobüs Terminali’nin de hem fonksiyon, hem de görüntü olarak başkentin ihtiyacına cevap veremediğini belirtti.

Harmancı, “Otobüs durakları, park yerleri, firmaları tek noktada toplayan ofisleri, yeni iş yerleri, sivil toplumun ve Lefkoşalıların kullanımına açık salon, kafe ve restoranları, ücretli otoparkı, kiralanacak stüdyo daireleri olan yeni bir terminal projesi tasarlıyoruz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA